Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023


Δημοφιλή

Στη Γερμανία βρίσκεται η Ραφαέλα Σπανουδάκη για να πάρει μέρος την Κυριακή στον πρώτο της φετινό αγώνα στα 60μ. στο μίτινγκ του Ντίσελντορφ.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη αγωνίζεται την Κυριακή στο Ντίσελντορφ

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έχει προκριθεί στα 60μ. για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα διεξαχθεί 2-5 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη.

Πέντε Έλληνες αθλητές και αθλήτριες θα πάρουν μέρος την Κυριακή στο μίτινγκ στη Βουδαπέστη. Τέσσερις στα 800μ. και μία αθλήτρια στα 60μ.

Πέντε Έλληνες αθλητές αγωνίζονται την Κυριακή στη Βουδαπέστη

Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου, ο Χαρίδημος Ξενιδάκης, ο Χαράλαμπος Λαγός και ο Βασίλης Σαλπάς αγωνίζονται στα 800μ. και η Αλάνα Μπερν στα 60μ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή σεζόν και στον πρώτο του αγώνα πέρασε τα 5,83μ. και έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό κλειστού.

Ο Εμμανουήλ Καραλής με το… καλημέρα 5,83μ., όριο για το Ευρωπαϊκό και απόλυτο ρεκόρ

Ο Εμμανουήλ Καραλής βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στο επί κοντώ που ήταν 5,81μ. και το είχε σημειώσει πέρσι σε δύο μίτινγκ σε Ουψάλα και Κλερμόν- Φεράν.

Μετά την απάντηση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ για τις επιχορηγήσεις, ο ταμίας της Ομοσπονδίας απέστειλε επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού.

Ανοιχτή επιστολή του ταμία του ΣΕΓΑΣ προς τον υφυπουργό Αθλητισμού για τις επιχορηγήσεις

Ο ταμίας του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λιούμπας στην επιστολή του αναφέρεται και στα προβλήματα με τα στάδια, όπως σε Θεσσαλονίκη, το κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ και την έλλειψη κλειστού. 

 

 

LATEST

Καλή αρχή έκανε στη σεζόν η Σοφία Ιωσηφίδου που έτρεξε σε 8.48 τα 60μ. εμπόδια στο μίτινγκ στη Μπρατισλάβα και σημείωσε ατομικό ρεκόρ.

Η Σοφία Ιωσηφίδου ατομικό με 8.48 στα 60μ. εμπόδια στη Μπρατισλάβα

Η Σοφία Ιωσηφίδου είχε ρεκόρ 8.55 από πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ. Στη Μπρατισλάβα αγωνίστηκε και ο Μιχάλης Κιάφας που έκανε 8.17 στα 60μ. εμπόδια.

Μπορεί να μην περίμενε την καλή επίδοση στον πρώτο της φετινό αγώνα η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60μ., αλλά δεν ήθελε τους πόνους στο γόνατό της!

Η Σπανουδάκη 7.42 στα 60μ. στο Ντίσελντορφ με πόνο στο γόνατο- Τη Δευτέρα πάει για εξετάσεις

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έχει το όριο πρόκρισης στα 60μ. για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Η Έλλη Δεληγιάννη έκανε άλλη μια καλή εμφάνιση στη σεζόν. Κέρδισε στην σκυτάλη με κορυφαία επίδοση στον κόσμο και έκανε ατομικό στο Μίλι.

Κορυφαία επίδοση και νίκη στην σκυτάλη και ατομικό στο Μίλι η Δεληγιάννη- Τι έκαναν οι Έλληνες αθλητές στις ΗΠΑ

Καλή εμφάνιση από τη Σάντη Παπακώστα στο ύψος με 1,78μ., κοντά στο ατομικό του στο έπταθλο ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης με 5.867β.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου στα 800μ. στο σημερινό μίτινγκ στη Βουδαπέστη με 2.06.83 που είναι ατομικό της ρεκόρ.

Μεγάλο ατομικό στα 800μ. η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου- 6η όλων των εποχών

Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου έγινε η 6η καλύτερη Ελληνίδα όλων των εποχών στα 800μ. στον κλειστό και έδειξε έτοιμη για καλή επίδοση στα 1.500μ.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σοφία Σακοράφα και ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης υπέγραψαν το Σάββατο (28/1) μνημόνιο συνεργασίας.

Σε νέες ισχυρές βάσεις η συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με τον Δήμο Πάτρας

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου Νίκος Μπαλάσης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας, που θα αναβαθμίσει την ήδη πολύ καλή συνεργασία με το Δήμο και θα βοηθήσει στην ανάδειξη της Πάτρας σε κέντρο υψηλού αθλητισμού.

Μεγαλώνει η αγωνιστική κίνηση στην Ευρώπη. Σε διάφορες πόλεις χωρών της «Γηραιάς Ηπείρου» έγιναν μίτινγκ και σημειώθηκαν κορυφαίες επιδόσεις.

Ρεκόρ και μεγάλες επιδόσεις στον κλειστό στην Ευρώπη (29-1-23)

Σε αγώνες στην Ευρώπη ξεχώρισαν ο Τσέχος Τόμας Στάνεκ με 21,69μ. στη σφαίρα στο Κλάντνο και η Βρετανίδα Κίλι Χότζκινσον με 1.23.41 στα 600μ.

Μεγάλες επιδόσεις, εθνικά και ατομικά ρεκόρ σημειώθηκαν σε αγώνες στον κλειστό σε διάφορες πόλεις στις ΗΠΑ. Ξεχώρισαν σε Βοστόνη και Λούμποκ.

Κορυφαίες επιδόσεις στον κλειστό στις ΗΠΑ (29-1-23)

Σε αγώνες στις ΗΠΑ και στο Λούμποκ επιδόσεις της χρονιάς πέτυχαν οι Αμερικανοί Μακάι Γουίλιαμς με 6.49 στα 60μ. και Κάιλ Γκάρλαντ στο έπταθλο με 6.415β. και η Νιγηριανή Ρουθ Ουσόρο στο μήκος με 6,87μ.

Έχουμε μπει στη χειμερινή περίοδο και πολλοί Έλληνες αθλητές- τριες έχουν ξεκινήσει τους αγώνες τους μετέχοντας σε μίτινγκ στο εξωτερικό.

Το ημερολόγιο αγώνων των Ελλήνων αθλητών στο εξωτερικό- updated

Την Κυριακή είχαμε συμμετοχή τριών Ελλήνων αθλητών στο μίτινγκ στο Λουξεμβούργο και μιας στο τουρκικό πρωτάθλημα Κ20 στην Προύσα, ενώ η Εθνική ομάδα μετείχε στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κ23 στη Βαλένθια.

Μεγάλη συμμετοχή είχε η ημερίδα κλειστού στίβου, που έγινε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο προπονητήριο του Λαδόπουλου στην Πάτρα.

Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα κλειστού στην Πάτρα- Αποτελέσματα

Τους αγώνες στην Πάτρα, που ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του Χάρη Παρίση, παρακολούθησε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα.

Καλές επιδόσεις σημειώθηκαν από Έλληνες πρωταθλητές στην ημερίδα κλειστού που διεξήχθη το Σάββατο στο κλειστό προπονητήριο του Αγίου Κοσμά.

Πανταζής, Πόλακ, Γκαραγκάνης και Αναστασίου ξεχώρισαν στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά

Στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά ξεχώρισαν ο Ανδρέας Πανταζής με 16,32μ. στο τριπλούν, η Ελένη Πόλακ με 4,40μ. στο επί κοντώ και ο Σωτήρης Γκαραγκάνης με 15.46 στα 150μ.

Ο Κώστας Δουβαλίδης επέστρεψε στη δράση. Έτρεξε στην ημερίδα κλειστού στη Θεσσαλονίκη, όπου αναδείχθηκε νικητής στα 60μ. εμπόδια με 7.90.

Επιστροφή Δουβαλίδη στη δράση, καλές επιδόσεις στη Θεσσαλονίκη

Στην ημερίδα στη Θεσσαλονίκη ξεχώρισαν ακόμη ο Δημήτρης Χρυσάφης με 6.75 στα 60μ., και η Δήμητρα Τσουκαλά στα 60μ. γυναικών με 7.60.

Τέσσερις ελληνικές συμμετοχές, με τις Χαϊτίδου και Μπέση στο μήκος, Ιωσηφίδου και Μιχάλη Κιάφα στα 60μ. εμπόδια, θα έχουμε στη Μπρατισλάβα.

«Καρέ» Ελλήνων αθλητών αγωνίζεται την Κυριακή στη Μπρατισλάβα- Οι αντίπαλοί τους

Οι τέσσερις Έλληνες αθλητές θέλουν μια καλή εμφάνιση στα αγωνίσματά τους και κυνηγώντας καλύτερη θέση στο ράνκινγκ στο μίτινγκ στη Μπρατισλάβα.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου