Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

LATEST

Ο πόλεμος έδειξε για άλλη μια φορά το σκληρό του πρόσωπο. Ο Ουκρανός πρωταθλητής Βολόντιμιρ Αντρόστσουκ σκοτώθηκε στη μάχη στο Μπάχμουτ.

Σκοτώθηκε στη μάχη ο Ουκρανός πρωταθλητής Βολόντιμρ Αντρόστσουκ

Ο 22χρονος Βολόντιμρ Αντρόστσουκ αγωνίζονταν στο δέκαθλο και είχε ατομικό ρεκόρ στην κατηγορία Κ20 6.491β.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού σε ανακοίνωσή του σημειώνει τα προβλήματα με τον κλειστό και τις πλημμύρες στο ΟΑΚΑ.

ΣΕΠΚΑ: «Ο κακός μας ο κλειστός»- Ανησυχία και διαμαρτυρία

Ο ΣΕΠΚΑ σημειώνει το θέμα της Παιανίας, για το ΟΑΚΑ που δεν έχει θέρμανση και το διωγμό των αθλητών από τις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά.

Άτυχη στάθηκε η Λιάνα Παπαδοπούλου, καθώς το πρόβλημα στο πόδι της, την αναγκάζει να αφήσει τον κλειστό και να επικεντρωθεί στον ανοιχτό.

Αφήνει τον κλειστό και ακυρώνει το Ταλίν η Λιάνα Παπαδοπούλου

Η Λιάνα Παπαδοπούλου θα κυνηγήσει το καλοκαίρι ένα ατομικό ρεκόρ στο έπταθλο, έχοντας ατομικό ρεκόρ από πέρσι 5.295β.

Η Κατερίνα Κουτλή ετοιμάζεται για τον πρώτο της φετινό αγώνα, καθώς έκλεισε συμμετοχή το προσεχές Σάββατο στο μίτινγκ στη Γάνδη στα 800μ.

Η Κατερίνα Κουτλή τρέχει 800μ. το Σάββατο στη Γάνδη

Η Κατερίνα Κουτλή πέρσι είχε ξεχωρίσει πετυχαίνοντας το νταμπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη κερδίζοντας τα 800μ. και 1.500μ.

Ο Εμμανουήλ Σγουρός σε αγώνες στη Βοστόνη έτρεξε το Μίλι σε 4.07.17, που είναι η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στην Κ20.

Ο Εμμανουήλ Σγουρός κορυφαία επίδοση όλων των εποχών Κ20 στο Μίλι

Ο Εμμανουήλ Σγουρός είχε κατακτήσει πέρσι το χρυσό μετάλλιο στα 3.000μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που είχε διεξαχθεί στις Σέρρες.

Μεγάλες επιδόσεις σε αγώνες στον κλειστό στην Ευρώπη (30-1-23)

Σε αγώνες στην Ευρώπη ξεχώρισαν ο Λισένκο με 2,38μ. στο ύψος στη Μόσχα, ο Μόντλερ με 8,19μ. στο μήκος στην Στοκχόλμη και ο Εχάμερ με 6.292β. στο έπταθλο στο Ομπιέρ.

Συνεχίστηκαν οι αγώνες σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ στον κλειστό και σημειώθηκαν πολλές καλύτερες φετινές επιδόσεις στον κόσμο και ρεκόρ.

Κορυφαίες επιδόσεις στον κλειστό στις ΗΠΑ (30-1-23)

Σε αγώνες στις ΗΠΑ ξεχώρισαν οι κορυφαίες επιδόσεις στον κόσμο από την Χομπς στα 60μ. με 6.98, την Στάινερ στα 400μ. με 50.59 και στο επί κοντώ από τον Γκούτορμσεν με 5,84μ.

Τις τελευταίες ημέρες έγιναν αγώνες σε ανοιχτό στίβο, ενώ συνεχίζονται οι αγώνες σε δημόσιο δρόμο. Δυνατά ξεκίνησε η Ολισλάγκερς στο ύψος.

Αγώνες σε ανοιχτό στίβο και δημόσιο δρόμο στο εξωτερικό (30-1-23)

Σε αγώνες ανοιχτού στο Κίνγκστον η Τζαμαϊκανή Ελέιν Τόμσον- Χέρα έτρεξε τα 60μ. σε 7.15 και η Σέρικα Τζάκσον επικράτησε στα 400μ. με 53.11.

Έχουμε μπει στη χειμερινή περίοδο και πολλοί Έλληνες αθλητές- τριες έχουν ξεκινήσει τους αγώνες τους μετέχοντας σε μίτινγκ στο εξωτερικό.

Το ημερολόγιο αγώνων των Ελλήνων αθλητών στο εξωτερικό- updated

Την Κυριακή είχαμε συμμετοχή τριών Ελλήνων αθλητών στο μίτινγκ στο Λουξεμβούργο και μιας στο τουρκικό πρωτάθλημα Κ20 στην Προύσα, ενώ η Εθνική ομάδα μετείχε στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κ23 στη Βαλένθια.

Καλή αρχή έκανε στη σεζόν η Σοφία Ιωσηφίδου που έτρεξε σε 8.48 τα 60μ. εμπόδια στο μίτινγκ στη Μπρατισλάβα και σημείωσε ατομικό ρεκόρ.

Η Σοφία Ιωσηφίδου ατομικό με 8.48 στα 60μ. εμπόδια στη Μπρατισλάβα

Η Σοφία Ιωσηφίδου είχε ρεκόρ 8.55 από πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ. Στη Μπρατισλάβα αγωνίστηκε και ο Μιχάλης Κιάφας που έκανε 8.17 στα 60μ. εμπόδια.

Μπορεί να μην περίμενε την καλή επίδοση στον πρώτο της φετινό αγώνα η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60μ., αλλά δεν ήθελε τους πόνους στο γόνατό της!

Η Σπανουδάκη 7.42 στα 60μ. στο Ντίσελντορφ με πόνο στο γόνατο- Τη Δευτέρα πάει για εξετάσεις

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έχει το όριο πρόκρισης στα 60μ. για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Η Έλλη Δεληγιάννη έκανε άλλη μια καλή εμφάνιση στη σεζόν. Κέρδισε στην σκυτάλη με κορυφαία επίδοση στον κόσμο και έκανε ατομικό στο Μίλι.

Κορυφαία επίδοση και νίκη στην σκυτάλη και ατομικό στο Μίλι η Δεληγιάννη- Τι έκαναν οι Έλληνες αθλητές στις ΗΠΑ

Καλή εμφάνιση από τη Σάντη Παπακώστα στο ύψος με 1,78μ., κοντά στο ατομικό του στο έπταθλο ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης με 5.867β.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου