Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023


Δημοφιλή

Αντί για προπόνηση την Παρασκευή, οι Έλληνες πρωταθλητές των αλμάτων θα φορέσουν τα σπάικ τους και θ' αγωνιστούν στην ημερίδα στο ΟΑΚΑ.

Προπονητική ημερίδα αλμάτων την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ- Ζέσταμα για Τεντόγλου, Τσιάμη, Πανταζή, Καρύδη, Φράνκλιν κ.α.

Στην ημερίδα αναμένεται ν' αγωνιστούν ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Ανδρέας Πανταζής, ο Δημήτρης Τσιάμης, η Σπυριδούλα Καρύδη, η Ελευθερία Χριστογεώργου και η Τόρι Φράνκλιν.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έφθασε την Τετάρτη στη Γαλλία, καθώς ετοιμάζεται το Σάββατο να κάνει πρεμιέρα για φέτος στο μίτινγκ στο Μπορντό.

Στη Γαλλία η Νικόλ Κυριακοπούλου- Αγωνίζεται το Σάββατο στο μίτινγκ στο Μπορντό

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έχει ως πρώτο στόχο τη φετινή σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. Στο Μπορντό αγωνίζεται και ο Αντώνης Σάντας.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου συνεχίζει την προετοιμασία της έχοντας σαν πρώτο φετινό στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Από το Λουξεμβούργο 22 Ιανουαρίου ξεκινάει η Ελισάβετ Πεσιρίδου

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου έχει στα αγωνιστικά της πλάνα στον κλειστό το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.

Από τη Γερμανία θα ξεκινήσει τους αγώνες της για τη χειμερινή περίοδο η Ραφαέλα Σπανουδάκη που έκλεισε συμμετοχή στο μίτινγκ του Ντίσελντορφ.

Έκλεισε Ντίσελντορφ 29 Ιανουαρίου η Ραφαέλα Σπανουδάκη και περιμένει για Λοτζ 4 Φεβρουαρίου

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα έχει δυνατές αντίπαλες στο μίτινγκ του Ντίσελντορφ, όπως τις Γερμανίδες Τζίνα Λουκενκέμπερ, Αλεξάντρα Μπούργκχαρντ και την Πολωνή Έβα Σβόμποντα.

 

 

LATEST

Ο Μίλτος Τεντόγλου άρχισε τη δράση… με 8,33μ. στο μήκος- Ζέστανε ο κλειστός με την ημερίδα στο ΟΑΚΑ

Σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, με τη συμμετοχή πολλών Ελλήνων πρωταθλητών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ ημερίδα αλμάτων.

Ο Γιάννης Μπόλλας έχει δείξει πολλές φορές στα χρόνια που είναι στη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ πώς ο κύριος στόχος του είναι να βοηθήσει τον στίβο.

Στο Άστρος Κυνουρίας το Πανελλήνιο 20χλμ. βάδην με ενέργειες του Γιάννη Μπόλλα- Τι είπε για τη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ

Το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλλας δήλωσε πώς είναι ευχαριστημένος από την διοίκηση ως τώρα της προέδρου Σοφίας Σακοράφα και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (13/1/2023)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου