Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

LATEST

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ έκανε δυναμικό ξεκίνημα στην πατρίδα της και στο μίτινγκ στο Λβιβ κερδίζοντας το ύψος με 2,00μ., την επίδοση του 2023.

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ μετά τα 2,00μ… ετοιμάζεται για Κότμπους κόντρα σε Βούκοβιτς

Η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ στο μίτινγκ του Κότμπους στις 25 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει την συμπατριώτισσά της Ιρίνα Χερατσένκο και την Μαυροβούνια Μαρία Βούκοβιτς.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (15/1/2023)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Καλό ξεκίνημα πραγματοποίησαν η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου, ο Χαρίδημος Ξενιδάκης και ο Χαράλαμπος Λαγός στο σημερινό μίτινγκ στην Προύσα.

Καλό ξεκίνημα από Κυριακοπούλου, Ξενιδάκη και Λαγό στην Προύσα

Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου κέρδισε τα 800μ. στο μίτινγκ στην Προύσα με 2.08.42 που είναι ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό.

Η Γιαλεμζέρφ Γιεχουάλοου πλησίασε το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ στα 10χλμ. γυναικών την Κυριακή στη Βαλένθια κερδίζοντας με επίδοση 29.19.

Η Γιαλεμζέρφ Γιεχουάλοου «απείλησε» το παγκόσμιο ρεκόρ 10χλμ. στη Βαλένθια

Η Γιαλεμζέρφ Γιεχουάλοου έχει το παγκόσμιο ρεκόρ με 29.14 από τον περασμένο Φεβρουάριο στην Καστεγιόν. Στη Βαλένθια στους άνδρες κέρδισε ο Ουέλντον Λάνγκατ με 26.54.

Η Γιάνα Χλάντιτσουκ είναι πρωταθλήτρια Ουκρανίας στο επί κοντώ και πολλοί μπορεί να τη γνωρίζουν και από το μήνυμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Γιάνα Χλάντιτσουκ: Το επί κοντώ έχει…μήνυμα από την Ουκρανία

Η Γιάνα Χλάντιτσουκ έχει ατομικό ρεκόρ στο επί κοντώ 4,61μ. που έκανε στον κλειστό, ενώ στον ανοιχτό έχει περάσει τα 4,50μ.

Η Άρτεμις Αναστασίου συνεχίζει την προετοιμασία της για τη φετινή σεζόν και ετοιμάζεται να μπει σε αγώνες στον κλειστό στίβο, στα 60 μέτρα.

Έκλεισε Γάνδη η Άρτεμις Αναστασίου, που ξεκινάει στις 28 Ιανουαρίου στην

Η Άρτεμις Αναστασίου θα τρέξει στις 28 Ιανουαρίου 60μ. στην ημερίδα στον Άγιο Κοσμά και στις 4 Φεβρουαρίου 60μ. στο μίτινγκ στη Γάνδη.

Με επιτυχία διεξήχθη στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα στη Ρόδο η ημερίδα κλειστού, όπου έκανε ντεμπούτο στη σεζόν ο πρωταθλητής Παναγιώτης Τριβυζάς.

Ζεστάθηκαν στη Ρόδο με την ημερίδα στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα- Ξεκίνημα για Τριβυζά και Στεφανοπούλου

Στην ημερίδα ξεχώρισε ακόμη η Μαρία Στεφανοπούλου, που πήδηξε στο μήκος 5,78μ. και στο τριπλούν 12,14μ.

Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν 4 Ελληνίδες πρωταθλήτριες που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ και μετείχαν σε αγώνες στον κλειστό.

Νίκη στα 3.000μ. και ρεκόρ στο Μίλι για τη Δάφνη Λαβασά- Ατομικό η Δεληγιάννη, νίκη για Σπύρου, 1,78μ. η Παπακώστα

Η Λαβασά κέρδισε τα 3.000μ. και έκανε ρεκόρ στο Μίλι, η Δεληγιάννη έκανε επίσης, ρεκόρ στο Μίλι, η Σπύρου κέρδισε τα 3.000μ. και η Παπακώστα ήταν 2η στο ύψος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου άρχισε τη δράση… με 8,33μ. στο μήκος- Ζέστανε ο κλειστός με την ημερίδα στο ΟΑΚΑ

Σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, με τη συμμετοχή πολλών Ελλήνων πρωταθλητών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ ημερίδα αλμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου