Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023


 

 

LATEST

Οι αθλητές του Δημήτρη Βασιλικού, Ελευθερίου Χριστογεώργου, Ανδρέας Πανταζής και Νίκος Ανδρικόπουλος αγωνίζονται την Πέμπτη στο Γκέτεμποργκ.

Στο Γκέτεμποργκ αγωνίζονται την Πέμπτη οι αθλητές του Δημήτρη Βασιλικού

Ο Ανδρέας Πανταζής και ο Νίκος Ανδρικόπουλος είναι εντός πρόκρισης στο τριπλούν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ντάνιελ Σταλ ήταν σε αναζήτηση προπονητή, μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Βέστεϊν Χαφστέινσον, και βρήκε τον Σταφάν Γιόνσον!

Βρήκε προπονητή ο Ντάνιελ Σταλ, συνεχίζει με τον Σταφάν Γιόνσον

Ο Ντάνιελ Σταλ έχει βασικό στόχο τη φετινή χρονιά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη, όπου θέλει να επιστρέψει στο βάθρο των νικητών, μετά την 4η θέση πέρσι στο Γιουτζίν.

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου διεξάγεται το μίτινγκ ύψους στην Καλλιθέα. Μετέχουν δυνατοί άλτες. Θ' αγωνιστούν ο Μέρλος, η Δόση και η Μαλταμπέ.

Μέρλος, Δόση, Μαλταμπέ στο μίτινγκ ύψους στην Καλλιθέα- Οι συμμετοχές

Στο μίτινγκ στην Καλλιθέα θ' αγωνιστεί η Σέρβα Ανγκελίνα Τόπιτς, που πρόσφατα έσπασε το εθνικό ρεκόρ Κ20 και Κ23 στο ύψος με 1,94μ.

Η Μελίσα Αναστασάκη αποφάσισε τελικά να μείνει στην Αθήνα και εντάχθηκε στο γκρουπ του προπονητή Μιχάλη Αναγνώστου και γυμνάζεται στο ΟΑΚΑ.

Η Μελίσα Αναστασάκη συνεχίζει με τον Μιχάλη Αναγνώστου

Η Μελίσα Αναστασάκη είχε κερδίσει πέρσι τα 5χλμ. στο νυχτερινό ημιμαραθώνιο στη Θεσσαλονίκη και ήταν 4η στα 5χλμ. στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα του την Πέμπτη στην Ουψάλα, στο μίτινγκ που διοργανώνει ο Σουηδός Άρμαντ Ντουπλάντις.

Ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει την Πέμπτη στην Ουψάλα, στην «έδρα» του Ντουπλάντις

Ο Εμμανουήλ Καραλής την περασμένη Παρασκευή στο μίτινγκ στην Καρλσρούη πέρασε τα 5,83μ. και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ και έπιασε το όριο για την Κωνσταντινούπολη.

Η Κατερίνα Κουτλή ετοιμάζεται για τον πρώτο της φετινό αγώνα, καθώς έκλεισε συμμετοχή το προσεχές Σάββατο στο μίτινγκ στη Γάνδη στα 800μ.

Η Κατερίνα Κουτλή τρέχει 800μ. το Σάββατο στη Γάνδη

Η Κατερίνα Κουτλή πέρσι είχε ξεχωρίσει πετυχαίνοντας το νταμπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη κερδίζοντας τα 800μ. και 1.500μ.

Ο Εμμανουήλ Σγουρός σε αγώνες στη Βοστόνη έτρεξε το Μίλι σε 4.07.17, που είναι η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στην Κ20.

Ο Εμμανουήλ Σγουρός κορυφαία επίδοση όλων των εποχών Κ20 στο Μίλι

Ο Εμμανουήλ Σγουρός είχε κατακτήσει πέρσι το χρυσό μετάλλιο στα 3.000μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που είχε διεξαχθεί στις Σέρρες.

Μεγάλες επιδόσεις σε αγώνες στον κλειστό στην Ευρώπη (30-1-23)

Σε αγώνες στην Ευρώπη ξεχώρισαν ο Λισένκο με 2,38μ. στο ύψος στη Μόσχα, ο Μόντλερ με 8,19μ. στο μήκος στην Στοκχόλμη και ο Εχάμερ με 6.292β. στο έπταθλο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου