Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023


Δημοφιλή

Η Κατερίνα Δαλάκα μπαίνει ξανά στο Survivor, αλλά δεν θα είναι η μόνη εκπρόσωπος που θα έχει ο στίβος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Ο Στίβος δίνει και πάλι το παρόν! Δαλάκα ή κάποια ανατροπή;

Η Κατερίνα Δαλάκα μπαίνει ξανά στο Survivor, αλλά δεν θα είναι η μόνη εκπρόσωπος που θα έχει ο στίβος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι καλύτερες στιγμές του Στίβου για τη χρονιά που πέρασε

Οι καλύτερες στιγμές του Στίβου για τη χρονιά που πέρασε

Αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές του Στίβου για τη χρονιά που πέρασε

Λίγο πριν έρθει η νέα χρονιά προκηρύχθηκε από την Περιφέρεια Αττικής ο διαγωνισμός για την αντικατάσταση των ταρτάν του στίβου στο ΟΑΚΑ.

Ιστορική ημέρα για το ΟΑΚΑ: Προκηρύχτηκε ο διαγωνισμός για την αντικατάσταση των ταρτάν του στίβου

Το έργο στο ΟΑΚΑ περιλαμβάνει τη συντήρηση και την αντικατάσταση του συνόλου των ελαστικών συνθετικών ταπητών (ταρτάν), στεγανοποιήσεις οροφών αλλά και αντικατάσταση τμημάτων περίφραξης του Συγκροτήματος.

Η Νικολέτα Ραφαηλάκη εδώ και λίγες ημέρες έχει έρθει στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ που σπουδάζει για τις διακοπές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η Νικολέτα Ραφαηλάκη προετοιμάζεται με στόχο τη νέα σεζόν ένα μεγάλο ρεκόρ στα στιπλ

Η Νικολέτα Ραφαηλάκη έχει ατομικό ρεκόρ στα 3.000μ. στιπλ 10.41.70 που σημείωσε φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες. 


LATEST

Η νεαρή Γεωργία Τρανού ξεκίνησε δυναμικά τη νέα σεζόν, αφού πρόσφατα σε αγώνα στο Όσιγιεκ έκανε μεγάλο ρεκόρ στο επί κοντώ με 3,73 μέτρα.

Η Γεωργία Τρανού μετά το ρεκόρ στο επί κοντώ με 3,73μ. «βλέπει» ψηλά!

Η Γεωργία Τρανού έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό στο επί κοντώ 3,50μ. που σημείωσε στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο.

Ημερίδα κλειστού στίβου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο κλειστό «Τασούλα Κελεσίδου» στους Αμπελόκηπους στη Θεσσαλονίκη.
Κλειστός Στίβος

Ημερίδα κλειστού στίβου 21/1 στη Θεσσαλονίκη- Προκήρυξη

Την ημερίδα στο κλειστό Αμπελοκήπων διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και τα σωματεία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους αγώνες μέχρι την Τρίτη (17/1, 14.00).

  Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου θα κάνει νωρίς πρεμιέρα τη φετινή χρονιά. Θα πάρει μέρος στα 60 μέτρα στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κ23 στη Βαλένθια.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κ23 στη Βαλένθια

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. 7.49 που σημείωσε πέρσι στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Βελιγράδι.

Η ολυμπιονίκης του επί κοντώ Κέιτι Ναζότ παντρεύτηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Κλίβελαντ του Οχάιο τον αγαπημένο της Χούγκο Μουν.

Παντρεύτηκε η Κέιτι Ναζότ- Το 2023 θ’ αγωνίζεται ως Κέιτι Μουν

Η Κέιτι Ναζότ έχει μεγάλο στόχο τη φετινή χρονιά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη, όπου θέλει να διατηρήσει τον τίτλο της που κατέκτησε πέρσι στο Γιουτζίν.

Η Τατιάνα Γκούσιν έχει κλείσει μια σειρά αγώνων στον κλειστό, ανάμεσά τους το μίτινγκ στο Κότμπους, όπου θα αντιμετωπίσει δυνατές άλτριες.

Η Τατιάνα Γκούσιν «κόντρα» σε Μάχουτσικ, Βούκοβιτς και Λεφτσένκο στο Κότμπους

Η Τατιάνα Γκούσιν θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου στο μίτινγκ στο Λουξεμβούργο, ενώ στις 25 του ίδιου μήνα είναι το μίτινγκ στο Κότμπους.

Πολλά γεγονότα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (2/1/2023)

Κορυφαίοι αθλητές κλείνουν μίτινγκ στον κλειστό, συνεχίζονται σε διάφορες χώρες να αναδεικνύονται οι κορυφαίοι αθλητές του 2022, σημαντικές προσωπικότητες του στίβου «έφυγαν» από τη ζωή.

Πολλοί αγώνες διεξήχθησαν τις προηγούμενες ημέρες σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο. Αυτή την εποχή γίνονται κυρίως, αγώνες σε δημόσιο δρόμο.

Αποτελέσματα από αγώνες στο εξωτερικό (2-1-23)

Σε αγώνες στο Μπέλτον ο Αμερικανός Τζέικομπ Γούτεν ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν ξεπερνώντας στο επί κοντώ τα 5,81μ. Στη Μανάμα νικήτρια στον ημιμαραθώνιο ήταν η Τίγκιστ Ασέφα από την Αιθιοπία με 67.40.

Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι συνεχίζει την προετοιμασία του και πέρασε τις πρώτες του γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ως παντρεμένος.

Εκτός κλειστού ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι- «Ανταλλάσσει» το χρυσό στη Βουδαπέστη με αυτά σε Ρώμη και Παρίσι!

Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι δήλωσε πώς θα άφηνε το χρυσό τη Βουδαπέστη, για να κατακτούσε τα χρυσά μετάλλια σε Ρώμη και Παρίσι το 2024.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου