Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023





LATEST


Προπονητική ημερίδα αλμάτων την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ- Ζέσταμα για Τεντόγλου, Τσιάμη, Πανταζή, Καρύδη, Φράνκλιν κ.α.

Στην ημερίδα αναμένεται ν' αγωνιστούν ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Ανδρέας Πανταζής, ο Δημήτρης Τσιάμης, η Σπυριδούλα Καρύδη, η Ελευθερία Χριστογεώργου και η Τόρι Φράνκλιν.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου συνεχίζει την προετοιμασία της έχοντας σαν πρώτο φετινό στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Από το Λουξεμβούργο 22 Ιανουαρίου ξεκινάει η Ελισάβετ Πεσιρίδου

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου έχει στα αγωνιστικά της πλάνα στον κλειστό το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.

Ο Μπόμπι Κέρσι σε συνέντευξή του δήλωσε πώς με την αθλήτριά του Σίντνεϊ Μακλάφλιν- Λεβρόν θα κυνηγήσουν φέτος το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ.

Μπόμπι Κέρσι: «Η Σίντνεϊ θα κυνηγήσει να κατεβάσει κατά πολύ το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ.»!

Ο Κέρσι έχρισε φαβορί στη Βουδαπέστη την Μακλάφλιν- Λεβρόν στα 400μ. εμπόδια και την Μο στα 800μ., αλλά είπε ότι η πρώτη θα τρέξει φέτος και 400μ. και η δεύτερη 400μ. και 1.500μ.

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς προετοιμάζεται με πρώτο στόχο τη φετινή σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Δυνατή κούρσα για τον Μίλαν Τραΐκοβιτς στο Παρίσι στα 60μ. εμπόδια

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς έχει πρώτο στόχο τη φετινή σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα διεξαχθεί 2-5 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη.

Από τη Γερμανία θα ξεκινήσει τους αγώνες της για τη χειμερινή περίοδο η Ραφαέλα Σπανουδάκη που έκλεισε συμμετοχή στο μίτινγκ του Ντίσελντορφ.

Έκλεισε Ντίσελντορφ 29 Ιανουαρίου η Ραφαέλα Σπανουδάκη και περιμένει για Λοτζ 4 Φεβρουαρίου

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα έχει δυνατές αντίπαλες στο μίτινγκ του Ντίσελντορφ, όπως τις Γερμανίδες Τζίνα Λουκενκέμπερ, Αλεξάντρα Μπούργκχαρντ και την Πολωνή Έβα Σβόμποντα.

Η ολυμπιονίκης του ύψους Άννα Τσιτσέροβα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ενεργό δράση. Η Ρωσίδα αποφάσισε να σταματήσει στα 40 της!

Κρέμασε τα σπάικ της η Άννα Τσιτσέροβα

Η Άννα Τσιτσέροβα έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις στην καριέρα της. Ξεχωρίζουν τα χρυσά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και στο

 

Τρέχουσα Επικαιρότητα

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ 2023 (Α' ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ)

Από τον ΣΕΓΑΣ προκηρύσσονται οι ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ και ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ από 1.1.23 μέχρι και 25.2.2023.

Η συμμετοχή των αθλητών-αθλητριών στους Περιφερειακούς αγώνες αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ δρόμου σε ανώμαλο έδαφος που θα γίνει στις (5 Μαρτίου 2023).

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου