Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

LATEST

Ψηλά το επί κοντώ γυναικών από νωρίς- Άρχισε και η Αλίσα Νιούμαν με 4,60μ.

Ψηλά το επί κοντώ γυναικών από νωρίς- Άρχισε και η Αλίσα Νιούμαν με 4,60μ.

Σε αγώνες στον Καναδά η Αλίσα Νιούμαν πέρασε στο επί κοντώ τα 4,60μ., ενώ η Αμερικανίδα Μπρίτζεντ Γουίλιαμς στις ΗΠΑ πέρασε τα 4,76μ.

Η ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Ιανουαρίου στις 18:30 στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βραβεύει την Τρίτη τους κορυφαίους του 2022

Η εκδήλωση θα γίνει το αμφιθέατρο της ΕΟΕ και θα τιμηθούν οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα το 2022.

Πολλοί αγώνες διεξήχθησαν τις προηγούμενες ημέρες σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο, στο δημόσιο δρόμο, το βάδην και μίτινγκ στον ανοιχτό.

Αποτελέσματα από αγώνες σε Δημόσιο δρόμο και στον ανοιχτό

Στο μαραθώνιο στο Χιούστον νικητές ήταν ο Κενυάτης Ντόμινικ Οντόρο με 2:10.36 και η Γιαπωνέζα Χιτόμι Νίγια με 2:19.24.

Η Βασιλική Χαϊτίδου συνεχίζει την προετοιμασία της έχοντας ως πρώτο στόχο τον κλειστό και να έχει μια καλή παρουσία εν όψει του καλοκαιριού.

Η Βασιλική Χαϊτίδου ξεκινάει το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει στις 29 Ιανουαρίου στη Μπρατισλάβα

Η Βασιλική Χαϊτίδου έχει ατομικό ρεκόρ 6,49μ. που σημείωσε πέρσι στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα και 6,25μ. στον κλειστό από την περσινή της νίκη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη.

Ζεσταίνεται ο κλειστός στην Ευρώπη και πολλοί αγώνες διεξήχθησαν τις προηγούμενες ημέρες σε διάφορες πόλεις και σημειώθηκαν καλές επιδόσεις.

Αποτελέσματα από αγώνες στον κλειστό στην Ευρώπη

Στους αγώνες σε διάφορες πόλεις στην Ευρώπη ξεχώρισαν η Φινλανδή Ρίτα Χούρσκε με 7.90 στα 60μ. εμπόδια και η Σέρβα Ανγκελίνα Τόπιτς με 1,90μ. στο ύψος.

Η Δέσποινα Μαλταμπέ συνεχίζει την προετοιμασία της και ετοιμάζεται για τον πρώτο ουσιαστικό αγώνα της σεζόν στις 28 Ιανουαρίου στη Βαρκελώνη.

Έκλεισε στο μίτινγκ στη Βαρκελώνη η Δέσποινα Μαλταμπέ στις 28 Ιανουαρίου

Η Δέσποινα Μαλταμπέ πρόσφατα στην προπονητική ημερίδα αλμάτων που έγινε στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ πέρασε το 1,76μ. στο ύψος.

Πολλές κορυφαίες φετινές επιδόσεις στον κόσμο και εθνικά ρεκόρ σημειώθηκαν σε αγώνες στον κλειστό που έγιναν σε διάφορες πόλεις στις ΗΠΑ.

Αποτελέσματα από αγώνες στον κλειστό στις ΗΠΑ- Βροχή οι κορυφαίες επιδόσεις

Στους αγώνες στις ΗΠΑ ανάμεσα σε αυτούς που ξεχώρισαν ήταν ο Ιβοριανός Ισμαέλ Κονέ με 6.51 στα 60μ., ο Αμερικανός Τζερεμάια Ντέιβις με 8,17μ. στο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου