Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023


 
 
 

LATEST

Τρεις αθλητές του Δημήτρη Βασιλικού, Ελευθερία Χριστογεώργου, Ανδρέας Πανταζής και Νίκος Ανδρικόπουλος έκλεισαν συμμετοχή στο Γκέτεμποργκ.

Στο Γκέτεμποργκ 2 Φεβρουαρίου αγωνίζονται οι αθλητές του Δημήτρη Βασιλικού

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος και ο Ανδρέας Πανταζής βρίσκονται εντός πρόκρισης στο τριπλούν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Συνεχίζονται οι αγώνες στο εξωτερικό και σημειώθηκαν καλές επιδόσεις στον κλειστό και στον ανοιχτό. Ο Ενρίκε Λλόπις 7.65 στα 60μ. εμπόδια.

Αποτελέσματα από αγώνες στο εξωτερικό (17-1-23)

Σε αγώνες στο Χάλε η Γερμανίδα Σάνις Κραφτ έριξε στη δισκοβολία 62,25μ., ενώ στην Αστάνα η Καζάκα Κριστίνα Οφτσινίκοβα πέρασε στο ύψος το 1,92μ.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και διάφορα νέα που αφορούν τον Στίβο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα γεγονότα.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (17/1/2023)

Το Stivostime σας μεταφέρει τα κυριότερα αποτελέσματα από αγώνες στον στίβο στο εξωτερικό, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Ο Αντώνης Μέρλος συνεχίζει την προετοιμασία του και ο πρώτος στόχος είναι να κατεβεί σε αγώνες στον κλειστό με το βλέμμα προς την Πόλη!

Ο Αντώνης Μέρλος έκλεισε Μπρνο στις 25 Ιανουαρίου και Κλάντνο στις 28 Ιανουαρίου

Ο Αντώνης Μέρλος έχει προγραμματίσει ακόμη να πάρει μέρος στο μίτινγκ ύψους που θα διεξαχθεί στις 3 Φεβρουαρίου στην Καλλιθέα.

Τρεις Ρώσοι αθλητές τιμωρήθηκαν για ντόπινγκ. Ανάμεσά τους η Γεβγκένια Κολόντκο, που χάνει το ασημένιο μετάλλιο από το Ευρωπαϊκό του 2014.

«Καμπάνα» σε τρεις Ρώσους αθλητές- Χάνει το μετάλλιο από το Ευρωπαϊκό του 2014 η Γεβγκένια Κολόντκο

Η Γενγκένια Κολόντκο είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στη σφαιροβολία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2014 στη Ζυρίχη.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού Κ20, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου στο Βελιγράδι ακυρώθηκε λόγω προβλημάτων.

Ακυρώνεται το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού Κ20!

Να θυμίσουμε ότι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού Ανδρών- Γυναικών είναι να διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου