Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

LATEST

Το 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου Ανδρών- Γυναικών θα διεξαχθεί φέτος το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου- Προκήρυξη και πρόγραμμα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα αποτελέσει μια δυνατή ευκαιρία για βαθμούς στο ράνκινγκ και για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού.

Η Ελευθερία Χριστογεώργου αναχωρεί το μεσημέρι της Παρασκευής για τη Γαλλία για να πάρει μέρος το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο μίτινγκ στη Ναντ.

Στο μίτινγκ στη Ναντ αγωνίζεται το Σάββατο η Ελευθερία Χριστογεώργου- Οι αντίπαλές της

Η Ελευθερία Χριστογεώργου έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στο ύψος 1,87μ. από πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης βρίσκεται στη Γερμανία για να τον πρώτο του φετινό αγώνα στη σφαιροβολία, το Σάββατο στο μίτινγκ του Νορντχάουζεν.

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης ρίχνει το Σάββατο στη Γερμανία- Οι αντίπαλοί του

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης έχει ατομικό ρεκόρ στη σφαιροβολία στον κλειστό 19,74μ. από το 2021 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, όταν είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς ακύρωσε τη συμμετοχή του στο μίτινγκ στη Βουδαπέστη και θα τρέξει το Σάββατο στα 150μ. στην ημερίδα στον Άγιο Κοσμά.
Κλειστός Στίβος

Ακύρωσε τη Βουδαπέστη ο Τριβυζάς, που τρέχει το Σάββατο 150μ. στον Αγ. Κοσμά

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς είχε πάρει την 6η θέση στα 60μ. με 6.90 στο μίτινγκ στο Βάξο της Σουηδίας, ενώ ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας του είναι 4 Φεβρουαρίου στην Ελβετία.

Η Κάντι Σάνια έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση και στον πρώτο της αγώνα στο μήκος πήδηξε 6,75μ., σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στον κόσμο.

Η Κάντι Σάνια 6,75μ. στο μήκος, κορυφαία επίδοση στον κόσμο

Η Κάντι Σάνια είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο μήκος στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που είχε γίνει το 2021 στο Τόρουν.

Πολλά μίτινγκ διεξάγονται το επόμενο διάστημα και ανακοινώνονται οι συμμετοχές κορυφαίων αθλητών, ενώ υπάρχουν διάφορα νέα για τον στίβο.

Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (26/1/2023)

Το Stivostime σας μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις και τα τελευταία νέα από τα διεθνή μίτινγκ που διεξάγονται το επόμενο διάστημα.

Ο Ρενό Λαβιλενί αποφάσισε μετά από 13 σεζόν να φύγει από τον σύλλογο του Κλερμόν και να πάρει μεταγραφή στο δικό του σωματείο που έφτιαξε.

Ο Ρενό Λαβιλενί πήρε μεταγραφή στον σύλλογό του και πλήρωσε 6.000 ευρώ!

Ο Ρενό Λαβιλενί έχει ανακοινώσει πώς δεν θα πάρει μέρος τη φετινή σεζόν σε αγώνες στον κλειστό λόγω τραυματισμού και θα προετοιμαστεί για τον ανοιχτό.

Βρέχει… και στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ! (vid.)

Ούτε η τωρινή κυβέρνηση, ούτε οι προηγούμενες και οι Διοικήσεις του ΟΑΚΑ δεν έχουν λύσει το θέμα στεγανοποίησης του ΟΑΚΑ.

Η Αναστασία Μαρινάκου «πέταξε» την Πέμπτη για το Μάντσεστερ για να πάρει μέρος στο μίτινγκ που διεξάγεται το Σάββατο, όπου θα τρέξει 3.000μ.

Στο Μάντσεστερ η Αναστασία Μαρινάκου- Τρέχει το Σάββατο 3.000μ.

Η Αναστασία Μαρινάκου μετά τον κλειστό αναμένεται να κάνει επέμβαση, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι της.

Έχουμε μπει στη χειμερινή περίοδο και πολλοί Έλληνες αθλητές- τριες έχουν ξεκινήσει τους αγώνες τους μετέχοντας σε μίτινγκ στο εξωτερικό.

Το ημερολόγιο αγώνων των Ελλήνων αθλητών στο εξωτερικό- updated

Την Κυριακή είχαμε συμμετοχή τριών Ελλήνων αθλητών στο μίτινγκ στο Λουξεμβούργο και μιας στο τουρκικό πρωτάθλημα Κ20 στην Προύσα, ενώ η Εθνική ομάδα μετείχε στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κ23 στη Βαλένθια.

Η Μαρία Λασίτσκενε συνεχίζει τους αγώνες στη Ρωσία και σε μίτινγκ στη Μόσχα πέρασε το 1,96μ. στο ύψος. Η Μάχουτσικ στο Κότμπους έκανε 1,98μ.

Αποτελέσματα από αγώνες στο εξωτερικό (26-1-23)

Ανάμεσα στους αγώνες των τελευταίων ημερών ήταν και το μίτινγκ του Μπρνο με τον Αντώνη Μέρλο να είναι 4ος με 2,17μ. και το Κότμπους με την Τατιάνα Γκούσιν να είναι 10η με 1,80μ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου