Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ 2023 (Α ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ)


Από τον ΣΕΓΑΣ προκηρύσσονται οι ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ και ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ από 1.1.23 μέχρι και 25.2.2023.

Η συμμετοχή των αθλητών-αθλητριών στους Περιφερειακούς αγώνες αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ δρόμου σε ανώμαλο έδαφος που θα γίνει στις (5 Μαρτίου 2023).

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

 

 

Κλειστός Στίβος

Ημερίδα κλειστού στη Ρόδο (προκήρυξη και πρόγραμμα) vid.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου διεξάγεται ημερίδα κλειστού στη Ρόδο στο γήπεδο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα, που διοργανώνει ο ΑΟ Ρόδου «Η Καλλιπάτειρα».

Στην ημερίδα κλειστού που θα γίνει αύριο στη Ρόδο θα τρέξει ο Παναγιώτης Τριβυζάς στα 60μ., ενώ στο μήκος και το τριπλούν θ' αγωνιστεί η Μαρία Στεφανοπούλου.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου διεξάγεται ημερίδα κλειστού στη Ρόδο στο γήπεδο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα, που διοργανώνει ο ΑΟ Ρόδου «Η Καλλιπάτειρα».

Μια σημαντική ενέργεια του συλλόγου του νησιού των Ιπποτών, καθώς μετά από δέκα χρόνια διοργανώνεται και πάλι ημερίδα στον κλειστό. Είναι ένας αγώνας που πρωτίστως θα βοηθήσει τα παιδιά που γυμνάζονται σε συλλόγους του νησιού και των γύρω νησιών των Δωδεκανήσων. Εκτός όμως από τους αθλητές των μικρότερων κατηγοριών, θα γίνουν αγωνίσματα σε άνδρες και γυναίκες και θα έρθουν αθλητές από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα να λάβουν μέρος.

Ένας από τους Έλληνες πρωταθλητές που θα αγωνιστεί είναι ο Παναγιώτης Τριβυζάς, που θα κάνει ένα καλό τεστ στα 60μ., εν όψει των αγώνων που έχει κλείσει τη χειμερινή περίοδο. Ακόμη θα πάρουν μέρος οι αθλητές του Μάκη Πάντου. Η Μαρία Στεφανοπούλου θα κάνει μήκος και τριπλούν, ο Σωτήρης Μπογιατζής τριπλούν και ο Άρης Ζαχαρόπουλος με τον Αλέξανδρο Αθανασίου μήκος.

Προκήρυξη

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΗΜΕΡΙΔΑΣ–ΚΛΕΙΣΤΟΥ-ΣΤΙΒΟΥ-KALLIPATEIRA INDOOR-ΣΑΒΒΑΤΟ-14.01.23 (1)

 

 

 

 

 

14.01.23 – ΦΕΣΤΙΒΑΛ  ΚΑΘΕΤΩΝ ΑΛΜΑΤΩΝ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ  ΚΟΥΡΚΟΥΤΙΔΗΣ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε συνεργασία με τον Ερμή Κωνσταντινούπολης 1877 διοργανώνουν φεστιβάλ καθέτων αλμάτων  προς τιμή του εκλιπόντα πρωταθλητή και προπονητή του επί κοντώ Bαγγέλη Κουρκουτίδη.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το ΣΑΒΒΑΤΟ  14/01/2023 στο ΚΛΕΙΣΤΟ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ «Τασούλα Κελεσίδου» του Δημοτικού Σταδίου Αμπελοκήπων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ¨ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙΔΗΣ ΄΄

ΑΝΔΡΕΣ_Έντυπο_Δήλωσης_Ημερίδας_κλειστού_ΘΕΣΝΙΚΗΣ – 14-1-23)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ_ Έντυπο_Δήλωσης_Ημερίδας_κλειστού_ΘΕΣΝΙΚΗΣ – 14-1-23)

 

 

 

 

21.1.23 ΑΓΩΝΕΣ  ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ (Α-Γ, Κ20, Κ18, Κ16, Κ14)

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προκηρύσσονται  ΑΓΩΝΕΣ  ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ , Κ20, Κ18, Κ16, Κ14, το ΣΑΒΒΑΤΟ  21/01/2023 στο ΚΛΕΙΣΤΟ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ «Τασούλα Κελεσίδου»   του Δημοτικού Σταδίου Αμπελοκήπων.

1η ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΝΔΡΕΣ_Έντυπο_Δήλωσης_Ημερίδας_κλειστού_ΘΕΣΝΙΚΗΣ – 21-1-23)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ_ Έντυπο_Δήλωσης_Ημερίδας_κλειστού_ΘΕΣΝΙΚΗΣ – 21-1-23)

 

 

 

Προπονητική ημερίδα αλμάτων την Παρασκευή στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑΣΕΓΑΣ

Τα αγωνιστικά τους παπούτσια θα φορέσουν το μεσημέρι της Παρασκευής (13/1) οι άλτες που προπονούνται στο ΟΑΚΑ – και όχι μόνο -, προκειμένου να κάνουν μια προπόνηση αρκετά διαφορετική από τις καθιερωμένες.

Όπως με συνέπεια γίνεται τα τελευταία χρόνια – με εξαίρεση τη χρονιά της πανδημίας – οι προπονητές αλμάτων που δραστηριοποιούνται στο Ολυμπιακό Στάδιο διοργανώνουν εσωτερική προπονητική ημερίδα.

Πρόκειται στην ουσία για μία δυνατή προπόνηση, στην οποία οι αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα τεστ ενόψει των επίσημων διοργανώσεων και στην οποία οι επιδόσεις δεν μετράνε.

Ο ανεπίσημος αγώνας αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάνννης στο μήκος, οι Νίκος Ανδρικόπουλος, Ανδρέας Πανταζής και πιθανώς και ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν.

Στο ύψος γυναικών θα κάνουν τα πρώτα τους αγωνιστικά άλματα οι οι Ελευθερία Χριστογεώργου και Δέσποινα Μαλταμπέ, ενώ στο μήκος η Σπυριδούλα Καρύδη θα έχει την ευκαιρία για μια καλή προπόνηση, μία εβδομάδα από τη συμμετοχή της στους Αγώνες Μεσογειακών Χωρών Κ23. Στο τριπλούν γυναικών θα συμμετάσχει η Τόρι Φράνκλιν, που προπονείται στην Ελλάδα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου