Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Σημείο αναφοράς οι Σπέτσες - 5/5 ο Νακόπουλος


Για 5η φορά οι Σπέτσες συγκέντρωσαν πλήθος αθλητών και αθλουμένων στη διοργάνωση "Spetses mini Marathon" που πλέον έχει καθιερωθεί για τα καλά στη δρομική κοινότητα.
Ο γύρος του νησιού περίπου 25χλμ, αγώνες 5χλμ και 10χλμ μαζί με αγώνες κολύμβησης και αγώνες παιδιών γέμισαν το πρόγραμμα και το νησί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Κώστας Νακόπουλος ήταν και πάλι νικητής κάνοντας το 5/5 στα 5χλμ, με 14.39, με δεύτερο τον Κώστα Δρόσο, σε έναν αγώνα όπου έδωσε το παρών και ο Περικλής Ιακωβάκης τερματίζοντας μάλιστα 12ος.
Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Ροη Αποστολοπούλου σε 17.00. Δεύτερη ήταν η Carly Killam ενώ τρίτη ήταν η Ανδρια Δρακάκη που επανεμφανίζεται τον τελευταίο καιρό πιο ...αγωνιστικά.

Στα 10χλμ ο Κώστας Δρόσος τερμάτισε πρώτος σε 34.16 με δεύτερο τον -προπονητή- Νίκο Δημητριάδη. Η Εμμανουέλα Μαργαρώνη κέρδισε στις γυναίκες σε 41.20.

Στα 25χλμ, όπου η ζέστη και η υγρασία (και η ανεπάρκεια στα νερά όπως υπήρξαν παράπονα) ταλαιπώρησαν τους δρομείς, νικητής ήταν ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης, δεύτερος ο Ιωάννης Βαφειάδης και τρίτος ο Γιώργος Βαλαβάνης. Ακολούθησαν μαζί, χωρίς ανταγωνισμό, η Ντενιζ Δημάκη με τη Μάγδα Γαζέα.

-> Αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου