Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015


Για τη Λοζάννη αναχώρησε σήμερα αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας, προκειμένου να συμμετάσχει στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Δημάκος, το μέλος του ΣΕΓΑΣ Θανάσης Ράπτης και ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συνέδριο και να μετέχουν στις εργασίες για τη συγκρότηση του αγωνιστικού προγράμματος του 2016, οι οποίες θα γίνουν την Παρασκευή. 
Παράλληλα με το συνέδριο θα γίνει και το Γκαλά των κορυφαίων αθλητών της Ευρώπης για το 2015. Στους άνδρες υποψήφιοι είναι οι Μο Φάρα (Μ.Βρετανία -10.000 μ.), Γκρεγκ Ράδερφορντ (Μ. Βρετανία - μήκος), Σεργκέι Σουμπένκοφ (Ρωσία- 110 μ. εμπ.). Στις γυναίκες, τον τίτλο της κορυφαίας θα διεκδικήσουν οι περσινή νικήτρια Ντάφνι Σίπερς (Ολλανδία – 200 μ.), Ανίτα Βλόνταρτσικ (Πολωνία – σφυροβολία), Τζέσικα Ενις (Μ. Βρετανία – 7αθλο).
Στη διάρκεια του συνεδρίου θα συζητηθούν μια σειρά από θέματα, όπως αλλαγές στις ονομασίες κάποιων διοργανώσεων, αλλαγές στις ονομασίες επιτροπών και εισαγωγή νέων μελών στην ΕΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου