Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

«Θα πάω μόνιμα στην Αιθιοπία»

Η Αθηνά Κοΐνη είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει η Ελλάδα στις αποστάσεις. Είναι όμως και από τις πιο άτυχες αθλήτριες που έχουν εμφανιστεί στον ελληνικο στίβο. Για άλλη μια φορά έκανε χιαστούς και πλέον θέλει να πάει μόνιμα στην Αιθιοπία.

Ήταν το 2010 όταν πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για πρώτη φορά. Εν έτη 2015 και το τέταρτο χειρουργείο είναι γεγονός. Πέντε χρόνια και τέσσερα χειρουργεία είναι πολλά για έναν οργανισμό και μάλιστα για μια αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων. Η Αθηνά Κοΐνη όμως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει. Πλέον βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης και σε περίπου ένα μήνα θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει σιγά σιγά τρέξιμο.
Η επιστροφή της θα γίνει στην Αθήνα, μόνη της πλέον καθώς σταμάτησε από το γκρουπ του Παπαχρήτου, ωστόσο η 24χρονη αθλήτρια δεν θα μείνει στην Ελλάδα. Μετά τις συνεχόμενες υποτροπές κάθε φορά που επέστρεφε στους έντονους αγωνιστικούς ρυθμούς και την οδηγούσαν μετά από μικρό χρονικό διάστημα και πάλι στο χειρουργείο σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει μόνιμα στην Αιθιοπία. «Περιμένω να γίνω 100% καλά και λογικά θα πάω μόνιμα στην Αιθιοπία» δήλωσε στο Sportsfeed η Κοΐνη η οποία περιμένει ουσιαστικά το οκ του φυσικοθεραπευτή προκειμένου να πάρει την τελική της απόφαση κάτι που αναμένεται να γίνει σε περίπου δυο μήνες.
Η Κοΐνη είναι ανηψιά της σπουδαίας Μεσερέτ Ντεφάρ με την οποία θα συνεχίσει να προπονείται ακολουθώντας το δικό της πρόγραμμα.

Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου