Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ξεκινά πιο δυνατός ο Παπαμιχαήλ


Μπορεί η χρονιά που ολοκληρώθηκε να μην τελείωσε για τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ όπως θα ήθελε ωστόσο κρατάει τις πολύτιμες εμπειρίες του παγκοσμίου πρωταθλήματος και ετοιμάζετε να ξεκινήσει δυνατά.
της Σεβαστής Βρακατσέλη vrakatseli@sportsfeed.gr
Αφού πρώτα πήρε τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης όλο αυτό το διάστημα έκανε συντήρηση ώστε να είναι όσο πιο έτοιμος γίνεται στην έναρξη του προγραμματισμού του για τη νέα χρονιά. «Μέχρι στιγμής έκανα με γενική συντήρηση, τρέξιμο στο βουνό, ποδήλατο και λίγο βάδην. O προγραμματισμός θα είναι πάνω κάτω στα ίδια πλαίσια, με αγώνα στόχο αρχικά το παγκόσμιο κύπελλο στη Ρωσία και τους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι ενώ θα πάρω μέρος και σε ένα με δυο μίτινγκ στο εξωτερικό» δήλωσε ο αθλητής του ΑΟ Μυκόνου στο Sportsfeed.
Ευχή του να είναι μακριά από τραυματισμούς ώστε να μπορέσει να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο πάντα με πολύ σκληρή δουλειά. «Το μοναδικό στοιχείο που με χαρακτηρίζει είναι η πολύ δουλειά, θέλω πάντα να βελτιώνομαι όσο είμαι καλά, χωρίς τραυματισμούς. Σίγουρα σε κάθε αγώνα όπως και φέτος θέλω να βρίσκομαι σε χρόνους υψηλούς. Το έχω δουλέψει και θα συνεχίσω να δουλεύω. Στο παγκόσμιο δεν περίμενα ότι θα επηρεαστώ τόσο από το κλίμα που δεν πρόλαβα να προσαρμοστώ πλήρως και με όλα τα άλλα που είχαν γίνει με τον προπονητή μου. Σίγουρα όμως ήταν μια ακόμη εμπειρία που στο μέλλον θα την βρω μπροστά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου