Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

by

Article Preview


Με τους περισσότερους των πρώτων του Πανελληνίου πρωταθλήματος, αρκετους αθλητες-τριες που προσπαθούν για το όριο ακόμα και για Portland (Φιλάνδρα, Βασιλείου) ή άλλες μεγάλες διοργανωσεις, όπως και με τη νέα ελπιδοφόρα γενιά του στίβου (Καραλής, Μέρλος -οι οποίοι ήταν και πέρυσι- και πολλοί ακόμα) θα αγωνιστεί η Ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που γίνεται το Σάββατο 27/2 στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί όπου γίνεται από το 2012 η διοργάνωση όταν είχε φιλοξενηθεί και το παγκόσμιο κλειστού.

Παρουσία θα υπάρχει σε όλα τα αγωνίσματα εκτός της σφαιρας ανδρών (?) και σε πολλά μάλιστα θα είναι διπλή. Κάθε χώρα μπορεί να έχει δύο συμμετοχές, ενώ βαθμολογούνται οι 8 πρώτοι. Να σημειωθεί ότι οι Βαλκανικές Ομοσπονδίες είναι πλέον 16 με την προσθήκη του Ισραήλ (μεταξύ τους και η Κύπρος που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει ομάδα)

Η ελληνική αποστολή: ...

by

Article Preview


Τα άσχημα σενάρια επιβεβαιώθηκαν για τον τραυματισμό του Λούη Τσάτουμα στον προκριματικό του μήκος στο ΣΕΦ, που, καθώς η πρώτη εξέταση δεν έδειξε κάτι μυικό, η μαγνητική θα έδειχνε αν υπάρχει πρόβλημα σε τένοντα ή σύνδεσμο.
Αυτό που προέκυψε ήταν αποκόλληση τένοντα στους οπίσθιους μηριαίους, τραυματισμός δύσκολος και χρονοβόρος στην αποκατάστασή του, που πιθανότατα χρήζει και χειρουργικής επέμβασης αν και αρχικά η πρόθεση είναι να προχωρήσει η συντηρητική θεραπεία μήπως και δεν χαθούν οι αγώνες του ανοικτού και ανάλογα θα επανεξεταστεί το θέμα.
Περίπου 3 εβδομάδες αποκατάστασης θα χρειαστεί η Μαρία Γάτου που ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου