Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Εκλογές στο Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών



Στις 29 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές που θα αναδείξουν το νέο συμβούλιου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.
Στον τέλος της έφτασε η θητεία του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΟ, στο οποίο πρόεδρος τα τελευταία δύο χρόνια ήταν η Βούλα Κοζομπόλη. Η Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης η οποία ήταν ιδιαίτερα δραστήρια αυτή τη διετία θα είναι και πάλι υποψήφια για την προεδρία.
Από τις 28 Φεβρουαρίου 2014, μαζί με την Κοζομπόλη συνυπήρξαν στο συμβούλιου ως αντιπρόεδρος η Εύη Μωραϊτίδου (Ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης), ως Β’αντιπρόεδρος η Βιργινία Κραβαριώτη (Ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας), ως γενική γραμματέας η Βούλα Ζυγούρη (Ολυμπιονίκης πάλης), ως ειδική γραμματέας η Σοφίας Παπαδοπούλου (Ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας) και ταμίας η Αγγελική Καραπατάκη (Ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης). Μέλη του συμβουλίου υπήρξαν ο πρώην πρόεδρος Δημοσθένης Ταμπάκος (Ολυμπιονίκης γυμναστικής) ο οποίος θα είναι και πάλι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου, ο Δημήτρης Καφφάρος (Ολυμπιονίκης χάντμπολ) και η Ειρήνη Αϊδηνλή (Ολυμπιονίκης γυμναστικής).
Εκτός από την Κοζομπόλη και το Ταμπάκο αναμένεται να κατέλθουν και άλλοι Ολυμπιονίκες υποψήφιοι για το συμβούλιο. Από ότι φαίνεται τα υγρά αθλήματα και η γυμναστική θα είχουν τον πρώτο λόγο, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον στίβο να ενεργοποιείται. Αναμένονται οι ανακοινώσεις.

sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου