Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Μαγγίνας και Ρεμπούλη νικητές στο Μαρκόπουλο, μεγάλη συμμετοχή στη διοργάνωση

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών όλων των κατηγοριών έγινε σήμερα στο Μαρκόπουλο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο έδαφος. 

 

 

 

 

Αγώνες στο Αγρίνιο στη μνήμη του Μιχάλη Κούση

Την Κυριακή στο Αγρίνιο θα διεξαχθεί Ημι-Μαραθώνιος στη μνήμη του Αγρινιώτη Μιχάλη Κούση, πρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων και Μαραθωνίου ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2005 

 

 

 

'Ορια και ρεκόρ από τους αθλητές μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα


Ραντεβού με τα...ψηλά άλματα είχε σήμερα ο Δημήτρης Πατσουκάκης, ο οποίος ξεπέρασε τα 5,60 μ. στο επί κοντώ και στη συνέχεια προσπάθησε να πετύχει νέο ατομικό ρεκόρ, δοκιμάζοντας στα 5,70 μέτρα, στη διάρκεια του  Βαλκανικού Πρωταθλήματος της Κωσταντινούπολης.
 

 

 

 

 

Ενδιαφέρουσες κόντρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος (28/2)


Στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο που βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Αττικής θα γίνει την Κυριακή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.
 




 

 

 

 

Ο Φιλιππίδης θα πραγματοποιήσει αύριο την τελευταία ...πτήση πριν το Πόρτλαντ


Στο Ρίο ντε Τζανέιρο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Φιλιππίδης, προκειμένου την Κυριακή να κάνει τον τελευταίο του αγώνα πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Αυλαία για τον Μαραθώνιο στο νησί των Ιπποτών


Φωτογραφία Νίκος Καρανικόλας
Όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα μας δίνουν το δικαίωμα να οραματιζόμαστε ότι μπορούμε να κάνουμε τον Μαραθώνιο της Ρόδου ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χώρας μας. 

 

 

 

 

Επιστροφή στη δράση για Στεφανίδη και Γκούσιν


Στο Φάγιατβιλ βρίσκονται ήδη δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες προκειμένου να πάρουν μέρος στο περιφερειακό Κολεγιακό πρωτάθλημα. Η Γεωργία Στεφανίδη και η Τατιάνα Γκούσιν θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό με απώτερο στόχο την τελική φάση του Κολεγιακού Πρωταθλήματος (11-12/3) με τα χρώματα της Τζόρτζια.
 









by

Article Preview


Την τρίτη θέση πήρε η Ελλάδα στους Βαλκανικούς Αγώνες στην Κωνσταντινούπολη, πίσω από Τουρκία και Ρουμανία, έχοντας πολλές ιδιαίτερα θετικές εμφανίσεις οι αθλητές μας που πήραν και 2 χρυσά μετάλλια.

Ο Δημήτρης Πατσουκάκης κέρδισε το επικοντώ αφού κατάφερε με τη δεύτερη τα 5,30μ. ενώ μετά πέρσαε με την τρίτη τα 5,45μ., και με την πρώτη τα 5,60μ. (που είναι και το όριο για Αμστερνταμ). Στη συνέχεια προσπάθησε στα 5,70μ. (που είναι το όριο για Ριο). Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν δεύτερος με 5,20μ. ενώ δεν τα κατάφερε στα 5,35μ.

Ο Δημήτρης Τσιάμης με 16,41μ. κέρδισε το τριπλούν πλησιάζοντας το όριο των 16,55μ. για Άμστερνταμ.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου βελτίωσε ...
by

Article Preview


Μετά από τρεις χρονιές στην Πηγή Τρικάλων, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου επιστρέφει στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Μαρκόπουλου, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.
-> Πρόγραμμα
-> οδηγίες ΣΕΓΑΣ

Σχεδόν 700 αθλητές/-τριες έχουν δηλωθεί για τα αγωνίσματα των κατηγοριών Π/Κ, Ε/Ν, Νεων και Α/Γ, ενώ βαθμολογείται - αξιολογείται το 60% όσων τερματίσουν ανά κατηγορία. (Το πρωτάθλημα ανωμάλου δίνει το 3% της συνολικής αξιολόγησης). Τρεις αθλητές από κάθε σωματείο δίνουν βαθμούς για τα ομαδικά.
Βεβαίως οι δηλώσεις (δείτε->εδώ) απέχουν πάντα αρκετά από τις τελικές συμμετοχές.

Στα 10.000μ. ανδρών ...

by

Article Preview


Το όνομά της ήταν προφανές πως είχε να κάνει με Ελλάδα και οι επιδόσεις της επίσης δεν περνούσαν απαρατήρητες. Η 26χρονη δρομέας αντοχής Alexi Pappas, γεννημένη στο Eugene, με γιαγιά στη Ρόδο και άλλους συγγενεις στην Ελλάδα που βοήθησαν στις ενέργειές της, γίνεται πλέον και επίσημα Αλεξία Παππά ενώ δημοσίευσε και σχετική επιστολή.

Οι διαδικασίες, με τη βοήθεια του κου Νικολάου και σε επαφή με την Ομοσπονδία, έχουν ήδη κινηθεί, έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα ενώ και η Αμερικανική Ομοσπονδία έχει δώσει τα απαιτουμενα -μην έχοντας αγωνιστεί με την εθνική των ΗΠΑ- ώστε να μπορεί να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος, ενώ ...
by

Article Preview


Τρια σημαντικά εθνικά πρωταθλήματα διεξάγονται αυτό το διήμερο και το διεθνές ενδιαφέρον είναι στραμμένο σε Clermont, Leipzig και Sheffield.

Στη Γαλλία o Renaud Lavillenie πέρασε με την πρώτη τα 5,93μ, όμως δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 6,03μ. στο επικοντώ. Ο Lemaitre επικράτησε με 6.64 στα 60μ. και στις γυναίκες η Ta Lou από την Ακτή Ελεφαντοστού με 7.12. Η Billaud κέρδισε με 8.07 τα εμπόδια αφήνοντας 5 εκατοστά πίσω την Gomis.

Στη Γερμανία ο Julian Reus ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου