Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Μικρά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (live)


Η ομάδα του Sportsfeed βρίσκεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Το κείμενο θα ανανεώνεται συνεχώς με ειδήσεις και φωτογραφίες.
της Σεβαστής Βρακατσέλη vrakatseli@sportsfeed.gr της Ελεονώρας Ρωσιάδου rosiadou@sportsfeed.gr του Στέφανου Σουλιώτη souliotis@sportsfeed.gr
09:40
Προς το παρόν η θερμοκρασία στο στάδιο είναι καλή και δε δημιουργεί προβλήματα στους αγωνιζόμενους.
Μικρή η προσέλευση του κόσμου. Στις κερκίδες υπάρχουν μόνο αθλητές, προπονητές και συνοδοί των ομάδων.
Παρών από νωρίς και ο επικεφαλής της Εκκίνησης, Κώστας Κουκοδήμος, με την ιδιότητα του πατέρα, καθώς η κόρη του Αθανασία η αγωνίστηκε στον προκριματικό του μήκους και προκρίθηκε στον τελικό.
10:56
Ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, είναι ο… σπρίντερ Μάριος Χριστοφορίδης, ο οποίος είναι γεννημένος το 1968 και αγωνίστηκε στα 60μ. Ο χρόνος του; 7.52.

11:01
Σε καλή κατάσταση δείχει η Μαρία Γάτου, η οποία ξεκίνησε στα προκριματικά με 7.40. ενώ και η Ραμόνα Παπαϊωάννου, αν και δεν έχει στα πλάνα της τον κλειστό, έκανε 7.47 στον προκριματικό. Να θυμήσουμε ότι το όριο για το παγκόσμιο του Πόρτλαντ είναι 7.32.

11:24
Μικρή παραμένει η προσέλευση στις κερκίδες του ΣΕΦ. Οι θεατές δεν ξεπερνούν του 250, με τους αθλητές να αποτελεούν τη συντριπτική πλειοψηφία.

11:55
Μετά τον τραυματσμό του Λούη Τσάτουμα, από το πρώτο άλμα, ο περσινός νικητής του επτάθλου Θανάσης Χατζόπουλος υπέστη τράβηγμα και δεν συνεχίζει τον αγώνα. Με τράβηγμα αποχώρησε και ο Τσόγας στο 60μ.

sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου