Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016



  ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 27.2.16 ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
ΣΤΙΒΟΥ

Από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣκαι την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προκηρύσσονται ΑΓΩΝΕΣ  ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ– ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄, το  ΣΑΒΒΑΤΟ 27/02/2016στο ΚΛΕΙΣΤΟ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ «Τασούλα Κελεσίδου» του Δημοτικού Σταδίου Αμπελοκήπων
  Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ






  ΣΕΓΑΣ & ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ
Παρασκευή  26 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 5 Μαρτίου θα γίνουν οι Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και του ΣΕΓΑΣ, αντίστοιχα.

  ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ.- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του Φεβρουαρίου που η γιατρός θα βρίσκεται στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ στο Καυτανζόγλειο αλλά και στους Αμπελόκηπους για τη Θεώρηση των Δελτίων Υγείας των αθλητών.

  ΑΘΗΝΑ 20.3.16 - ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ Α/Γ ΠΑΝΕΛ. ΠΡΩΤ. 2016

Από τον ΣΕΓΑΣ προκηρύσσεται ο Ημι-Μαραθώνιος Δρόμος  Ανδρών -Γυναικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α/Γ έτους 2016, που Θα διεξαχθεί στο Κέντρο της Αθήνας με εκκίνηση και τερματισμό στην Πλατεία Συντάγματος, επί της Λ. Βασ. Αμαλίας μπροστά στο μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 με ώρα εκκίνησης για τους Άνδρες και για τις Γυναίκες στις 09:00.






  ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 28.2.16
Από τον ΣΕΓΑΣ προκηρύσσεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος του 2016 για τις κατηγορίες Α-Γ, ΑΒ’-Γ Β’, Ε-Ν, Π-Κ και το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο Αττικής.  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν στο ΣΕΓΑΣ μέχρι την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου.

  ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ - ΤΟΠΙΚΟ ΕΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ & ΓΕΝΙΚΟ ΣΕΓΑΣ

Κοινοποιούμε το Καλεντάρι του Στίβου, για την καλύτερη προετοιμασία αθλητών και προπονητών.
Στο καλεντάρι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης περιλαμβάνονται  όλοι οι αγώνες (ημερίδες ή και διάφοροι αγώνες) που θα γίνουν στην περιοχή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.
Στο Γενικό Καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ περιλαμβάνονται όλες οι "κύριες εκδηλώσεις" που θα διεξαχθούν το 2016.

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΣΕΓΑΣ 2016

 http://www.asrigas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου