Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Μάντης καλών επιδόσεων

Μετά από χρόνια η Ελλάδα φαίνεται να αποκτά και πάλι καλό αθλητή στα σύνθετα, με τον Πάνο Μάντη να έχει τις προδιαγραφές και όπως αποδεικνύει και τις επιδόσεις.

Αν και βρίσκεται σε περίοδο μεγάλου όγκου προπόνησης, ο αθλητής του Πανιώνιου συμμετείχε στο πανελλήνιο κλειστού κάνοντας έπταθλο και πρόσθεσε ένα ακόμα πρωτάθλημα για την συλλογή του. Ο Μάντης συγκέντρωσε 5.127 βαθμούς με επιδόσεις 7.18 στα 60μ., 6.62μ. στο μήκος, 13.06μ. στην σφαιροβολία, 1.78μ. στο ύψος, 8.44 στα 60μ. εμπόδια, 4.40μ. στο επί κοντώ και 2:56.65 στα 1.000μ. Ικανοποιημένος από τη νίκη του ο ίδιος μίλησε στο Sportsfeed για το νέο πανελλήνιο χρυσό μετάλλιο, λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για την επόμενη προετοιμασία του στην Κύπρο.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι μεγάλη επιτυχία να κατακτώ το χρυσό και στον κλειστό στα σύνθετα. Δεν βγήκαν μεγάλες επιδόσεις, αλλά δεν είμαι ακόμα σε κατάσταση λόγω φόρτου προπονήσεων, κατέβηκα καθαρά σαν τεστ για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκομαι αυτήν την περίοδο. Επόμενος αγώνας προγραμματίζουμε να γίνει στη Φλωρεντία, στις 29 με 30 Απριλίου στο μίτινγκ συνθέτων. Θα είναι η δεύτερη φορά που θα συμμετέχω στην συγκεκριμένη διοργάνωση και θέλω μια καλή παρουσία, δεδομένου και των καλών συνθηκών που υπάρχουν. Την Πέμπτη 18 του μήνα φεύγουμε μαζί με την Υφαντίδου, την Καστανά και τον Μηνά για προετοιμασία 10ημερών στην Λευκωσία» δήλωσε ο πολυτάλαντος νέος.

Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου