Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Η απάντηση της Στεφανίδη

Μπορεί ο πρώτος αγώνας που θα βρεθούν αντίπαλες να είναι το παγκόσμιο κλειστού στο Πόρτλαντ, ωστόσο η μεταξύ τους υπερατλαντική κόντρα καλά κρατεί στο επί κοντώ.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έκανε χθες στη Στοκχόλμη 4.81μ. καταρρίπτοντας το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ και η Κατερίνα Στεφανίδη ετοιμάζει την απάντηση της στο αυριανό μίτινγκ, Μίλροουζ στη Νέα Υόρκη.
Στον τελευταίο της αγώνα, η 26χρονη πρωταθλήτρια είχε εξαιρετικά άλματα στο 4.88μ. δείχνοντας ξεκάθαρα πως είναι ύψος που μπορεί να το περάσει.
Στο αγώνισμα του επί κοντώ που φέρει το όνομα του ιδρυτή του συλλόγου Μίλρουζ και εμπνευστή των αγώνων Μίλροουζ, Φρεντ Σμερτζ, η Στεφανίδη θα έχει πολύ δυνατό ανταγωνισμό από τις κορυφαίες Αμερικανίδες επικοντίστριες. Μπορεί να απουσιάζει η Τζένιφερ Σουρ, ωστόσο όμως συμμετέχουν αυτές που θα είναι οι αντίπαλες των Ελληνίδων στο Πόρτλαντ. Η Ντέμπι Πέιν που φέτος έχει 4.88μ., η Σάντι Μόρις με 4.80μ. και Μέρι Σάξερ με 4.71μ.
Η Στεφανίδη επιδεικνύει εξαιρετική σταθερότητα στα άλματα της και όπως δείχνει είναι θέμα χρόνου να κάνει μεγάλο ατομικό ρεκόρ που θα είναι και πανελλήνιο.
Εκτός όμως από το επί κοντώ, εξαιρετικοί αγώνες και επιδόσεις προβλέπονται και σε άλλα αγωνίσματα. Στα 60μ. των ανδρών, ο Αντρέ Ντε Γκρας κάνει πρεμιέρα, έχοντας αντίπαλο τον Τρελ Κίμονς. Στις γυναίκες η Άλισον Φίλιξ θα αντιμετωπίσει τις Πραντίντι και Μπαρτολέτα.
Καλές κούρσες θα γίνουν και στα εμπόδια με τις Ντελόατς και Ρόλινς να ξεχωρίζουν στις γυναίκες, ενώ στους άνδρες θα τρέξει ο Άστον Ίτον στα πλαίσια των αγωνιστικών τεστ που κάνει ενόψει του επτάθλου. Ο Αμερικανός θα αγωνιστεί και στο μήκος.
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου