Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Δίχως αμφιβολία αποτελεί έναν από τους ανερχόμενους άλτες του μήκους στην  Ευρώπη. Στα 19 του χρόνια ο Μίλτος Τεντόγλου παρουσιάζει την βελτίωση, την εξέλιξη και την πρόοδο που θα πρέπει να έχει ένας αθλητής με το ταλέντο του.
 

 

 

 

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε ο Γιώργος Κορακίδης στον τελικό της σφυροβολίας.

 

 

 

Τον επόμενο στόχο της καριέρας του έθεσε ήδη ο Οδυσσέας Μουζενίδης, λίγες μόλις ώρες από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eυρωπαϊκό  Πρωτάθλημα Κ20 στο Γκροσέτο.

 

 

 


Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πρόγραμμα της τρίτης ημέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20 στο Γκροσέτο. Ο Γιώργος Τζατζιμάκης μετέχει στον απευθείας τελικό των 10.000 μ. βάδην και με βάση την εμφάνιση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος έχει κάθε λόγο να ελπίζει σε μια παρουσία στην πρώτη 10άδα.

 

 

 


Το πρώτο της μετάλλιο πανηγύρισε σήμερα η ελληνική αποστολή χάρη στην μαχητικότητα και την ικανότητα του Οδυσσέα Μουζενίδη.

 

 

 


Την έβδομη θέση στον τελικό του ακοντισμού κατέκτησε η Αφροδίτη Μανιού, που έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένη από την παρουσία της στη διοργάνωση.

 

 

 


Μία ακόμη πρόκριση σε τελικό πανηγύρισε σήμερα η αποστολή μας στο Γκροσέτο. Αυτή τη φορά ήταν σειρά του Νίκου Νεράντζη να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του επί κοντώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου