Κυριακή 16 Ιουλίου 2017




Τον τελευταίο της αγώνα πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου πραγματοποίησε σήμερα στο μίτινγκ της Πάντοβα η Κατερίνα Στεφανίδη.

 


 

 

 

Ολοκληρώθηκε σήμερα σε Καβάλα και Χαλκίδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ με τους μικρούς αθλητές να προσπαθούν για να το καλύτερο και να κερδίσουν μοναδικές εμπειρίες.

 

 

 


Εννέα μετάλλια κατέκτησε η ελληνική ομάδα, στη δεύτερη ημέρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Α/Γ και έφτασε συνολικά τα 18 στο διήμερο της δράσης στην πόλη Νόβι Παζάρ της Σερβίας.

 

 

 

Με την Θεοδώρα Αραμπατζή να κατακτά την 13η θέση στον τελικό του ακοντισμού, ολοκληρώθηκε για την ελληνική ομάδα το 11ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στην πόλη του Μπίντγκοζ.
 

 

 

 

 

Ο Γιάννης Γρανιτσιώτης ήταν ο αθλητής που ξεχώρισε στο πρωινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας στο Νότιο όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΠΠ/ΠΚ στην Χαλκίδα.

 

 

 


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης στην πρώτη του συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

 

 

 


Σε ένα από τα γνωστότερα μίτινγκ επί κοντώ, στο Ρόταχ Έγκερν αγωνίστηκε σήμερα ο Δημήτρης Πατσουκάκης. Ο πρωταθλητής μας πήρε μέρος στον αγώνα που γίνεται σε λίμνη και ξεπέρασε τα 5,30 μέτρα.

 

 

 


Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΠΠ/ΠΚ σε Καβάλα και Χαλκίδα. 

 

 

 


Μία ακόμη συμμετοχή σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης για την Ηλιάνα Κοροσίδου, που συνοδεύτηκε με διάκριση. Η κορυφαία Ελληνίδα σφυροβόλος των τελευταίων ετών, μπορεί αυτή τη φορά να μην ανέβηκε στο βάθρο, όμως, η έβδομη θέση που κατέκτησε με βολή στα 64,58 κ. αποτελούν επιτυχία.



 

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Α/Γ


Η πρώτη ημέρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος έγινε σήμερα στην Πόλη Νόβι Παζάρ με την ελληνική ομάδα να κατακτά εννέα μετάλλια.

 

 

 


Η κατάκτηση ενός μεταλλίου αναμφίβολα είναι μεγάλη επιτυχία για κάθε αθλητή, όμως, για τον Κυριαζή το χρώμα του σημερινού μεταλλίου δεν ήταν...το σωστό. Και αυτό γιατί γνωρίζει τόσο τις δυνατότητες του, όσο και τα όρια του. 
 

 

 

 

 


Ο Γιάννης Κυριαζής πιστός στο ραντεβού με το βάθρο των νικητών κατάφερε και σήμερα να είναι ο πρωταγωνιστής μιας μεγάλης διοργάνωσης.

 

 

 

 


Την εμπειρία της συμμετοχής στον τελικό μιας μεγάλης διοργάνωσης βίωσε σήμερα η Ελένη Πόλακ.

 

 

 

 


Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα έχουν μείνει για την αναχώρηση της εθνικής μας ομάδα Κ20 για το Γκροσέτο, όπου θα γίνει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

 

 

 

 


Την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 ολοκλήρωσε σήμερα η Σταματία Σκαρβέλη.

 

 

 


Η Θεοδώρα Αραμπατζή έκανε αυτό που αποτελεί το βασικό ζητούμενο κάθε αθλητή, που μετέχει σε έναν αγώνα. Ξεπέρασε τον αυτό της και το συνδύασε με τη συμμετοχή στον πρώτο μεγάλο τελικό της καριέρας της.

 

 

 

 


Ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΠΠ/ΠΚ Α για τον όμιλο της Καβάλας.

 

 

 

 


Η Σοφία Υφαντίδου ξεκίνησε το πρωί την προσπάθεια της στο έπταθλο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Α/Γ στην πόλη Νόβι Παζάρ.

 

 

 




Τον τελευταίο του αγώνα πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου έκανε σήμερα στο Challenge της Μαδρίτης, ο Μιχάλης Αναστασάκης.


 

 

 

 



Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε για τα ελληνικά χρώματα η δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ23 στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας.

 

 

 


Στον τελικό της σφαιροβολίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Μπίντγκοζ αγωνίστηκε σήμερα ο Κυριάκος Ζώτος.


 

 

 

 


Στην πόλη της Καβάλας θα γίνει το Σάββατο και την Κυριακή ο βόρειος όμιλους το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ. Υστερα από την επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής οι διοργανωτές αποφάσισαν την μη διεξαγωγή του προκριματικού στα εξής αγωνίσματα:

 

 

 

 

Ιδιαίτερα γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα του Σαββάτου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπίντγκοζ με ...τελικούς με ελληνικό ενδιαφέρον.


 

 

 

Αυτό που δεν κατάφερε η Σταματία Σκαρβέλη να πετύχει στον προκριματικό της σφυροβολίας, το πέτυχε και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία στον προκριματικό της σφαιροβολίας. 
 


 

 

 



Μετά από τον έλεγχο των δηλώσεων συμμετοχής, η Οργανωτική Επιτροπή του πρωταθλήματος ΠΠ/ΠΚ Α΄ του Νοτίου Ομίλου αποφάσισε, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου