Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Η εθνική ομάδα Ανδρών/Γυναικών αναχωρεί την Παρασκευή για τη Σερβία, προκειμένου να συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην πόλη Νόβι Παζάρ. 

 

 

 

 

Στην Ιταλία θα συνεχίσει τους αγώνες της η Κατερίνα Στεφανίδη, που το Σάββατο αναχωρεί για την Ιταλία, προκειμένου την Κυριακή (16/7) να είναι παρούσα στον αγώνα που θα γίνει στη Πάντοβα. 

 

 

 

 

Οι εννέα από τους 15 αθλητές και αθλήτριες της ελληνικής ομάδας ξεκινάνε την Πέμπτη τις προσπάθειες τους στο 11ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. 

 

 

 

 


Κάτι παραπάνω από καλή είναι η παράδοση που έχει η χώρα μας στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Κ23. Από το 1997 στο Τούρκου της Φινλανδίας μέχρι και η σήμερα η Ελλάδα έχει κατακτήσει μετάλλιο σε όλες τις διοργάνωσης, εκτός από αυτή προ διετίας στο Ταλίν.

 

 

 


Στο Ταλίν της Εσθονίας είχε δοθεί το ραντεβού των αθλητών της κατηγορίας Κ23, πριν από δύο χρόνια. Εκεί ήταν και η ελληνική αποστολή, που μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο, ωστόσο άφησε παρακαταθήκη για τη συνέχεια.

 

 

 

 


Τον τελευταίο του αγώνα πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου έκανε σήμερα στη Λουκέρνη ο Κώστας Δουβαλίδης. 

 

 

 

 

 
Τα ονόματα των αθλητών και των αθλητριών, που θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Γκροσέτο της Ιταλίας, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου