Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017



by

Article Preview



Το ευρωπαικο πρωτάθλημα Νέων ξεκινάει την Πέμπτη στο Bydgoszcz με τη μισή ελληνική ομάδα να ξεκινάει τις προσπάθειές της (->συμμετοχές/αποτελέσματα) ενώ εγιναν γνωστά και τα όρια πρόκρισης για τους τελικούς.

-> Πρόγραμμα / πληροφορίες

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 11πμ ώρα Ελλάδος με τα εμπόδια του 7θλου, ενώ από ελληνικής πλευράς πρώτος αγωνίζεται, στις 11:05, ο Νίκος Γαβριηλίδης στο Α' γκρουπ της σφυροβολίας ενω ο Μεγκλεμπεη είναι στο Β΄γκρουπ, μιάμιση ώρα μετά.

Ενδιάμεσα στον προκριματικό της σφαιροβολίας μετέχουν οι Ζώτος και Λατιφλάρι, ενώ υπάρχει και η πρώτη συμμετοχή της Κύπρου, στα 100μ. με την Ολίβια Φωτοπούλου.

Στο μήκος αγωνίζεται ο Στυλιανίδης και για την Κύπρο ο Ανδρέου ενώ στο τέλος του πρωινού προγράμματος ...


by

Article Preview



Η συνεδρίαση της ΔΟΕ την Τρίτη στη Λωζάννη είχε ως βασικό θέμα τη συζήτηση επί της πρότασης που είχε γίνει πριν εναν μήνα,να γίνει δηλαδή διπλή ανάθεση Ολυμπιακών Αγώνων για το 2024 και 2028, και που τελικά υπερψηφίστηκε.

Οι υποψήφιες πόλεις για το 2024, Παρίσι και Λος Άντζελες, θα αναλάβουν όπως συμφωνήσουν διαδοχικά τις διοργανώσεις (εφόσον υπάρξει και με τη ΔΟΕ τριμερής συμφωνία). Αν δεν υπάρξει σχετική συμφωνία, θα γίνει κανονικά εκλογή για το 2024 και η έτερη υποψηφιότητα θα αναλάβει του 2028.
Οι δήμαρχοι Anne Hidalgo και Eric Garcetti έδειξαν πρόθυμοι για συμφωνία με κοινή εμφάνιση ευχαριστώντας τα μέλη της ΔΟΕ.

Αρχικά για το 2024 είχαν προχωρήσει ...











by

Article Preview



Το τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων ξεκίνησε την Τεταρτη στο Ναιρόμπι, με μια καταιγίδα να προκαλεί αρκετά προβλήματα στο απογευματινό πρόγραμμα.
-> Πρόγραμμα/πληροφορίες

Μάλιστα εκείνη την ώρα αγωνίζονταν 2 Κύπριοι αθλητές, με τον Σταύρο Σπύρου στα 800μ. να χρειάζεται να περιμένει πολύ ώρα, καθώς το πρόγραμμα διακόπηκε εν μέσω των προκριματικών σειρών και τελικά απλά να ολοκληρώνει τον αγώνα του σε 2.00.11, ενώ στο 10θλο ο Γιώργος Κανάρης βρισκόταν στο αγώνισμα του ύψους με τον πήχη να έχει ανέβει αρκετά.

Ο Καναρης πέρασε τα 1,87μ ενώ στα 1,90μ. χρειάστηκε να περιμένει να ξεκινήσει ξανά το αγώνισμα και τελικά απέτυχε. Η συνέχεια όμως ήταν πιο καταστροφική καθώς ακυρώθηκε στα 400μ. για παράβαση διαδρόμου.
Το πρωί είχε πολύ καλή παρουσία και ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου