Κυριακή 9 Ιουλίου 2017


by

Article Preview



Ο 9ος αγώνας της σειράς Diamond League, τα "Muller Anniversary Games", έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής στο "London Stadium" όπου εγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και θα φιλοξενήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα τον επόμενο μήνα.
-> Αποτελέσματα

Στο επι κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη επανήλθε κάνοντας την 3η της νίκη σε ισάριθμους αγώνες της σειράς (από τους 5) που έχει λάβει μέρος.
Ξεκίνησε επιτυχημένα στα 4,65μ.- όπου Silva και Bradshaw απέτυχαν- ενώ πέρασε με τη δεύτερη τα 4,73μ. όπως και η Buechler από την Ελβετία και ήταν οι μόνες που συνέχισαν, αφού η Morris όπως και η Maijer από τη Σουηδία που κατετάγη 3η, δεν τα κατάφεραν.

Η Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4,81μ., με ...




 

 

 


by

Article Preview



Το γερμανικό πρωτάθλημα στίβου, μια διοργάνωση που ξεκίνησε το 1898 στο Αμβούργο, διεξήχθη στο Erfurt -για 4η φορά μετά την ενοποίηση της Γερμανίας.

Ο 32χρονος Robert Harting με 65,65μ. στη δισκοβολία κέρδισε για 10η φορά τη διοργάνωση. Ο αδερφός του και Ολυμπιονίκης Christoph, ήταν 4ος, με τους Wierig και Muench ενδιάμεσα. Η γυναίκα του Robert, η Julia Fischer-Harting, ήταν η νικήτρια στις γυναίκες με 63,63μ.

Στον ακοντισμό επικράτησε ο Johannes Vetter με 89,35μ. από την πρώτη του προσπάθεια, ενώ ο Thomas Roehler έμεινε στα 85,24μ.

Στα 100μ. η 21 ετών Gina Lueckenkemper κέρδισε τα 100μ. σε 11.10 ενώ στον προκριματικό έκανε ατομικό ρεκορ με 11.01.
Στους άνδρες, ...




by

Article Preview



Καθώς έληξε και η προθεσμία επίτευξης ορίων, ανακοινώθηκε η ομάδα που θα λάβει μέρος στο 11ο Ευρωπαικό πρωτάθλημα Νέων (20-22 ετών) που θα γίνει στις 13-16 Ιουλίου στο Bydgoszcz της Πολωνίας.
-> Πρόγραμμα /infos

Στην ομάδα είναι οι 15 που κατάφεραν τα όρια (->όρια/επιτεύξεις) με την πλειοψηφία να είναι ρίπτες.

Ο Γιάννης Κυριαζής είναι με 88,01μ. στον ακοντισμό ο κορυφαίος Νέος στην Ευρώπη φέτος ως τώρα.

Και πάλι, μετά το Tallinn όπου για λίγο είχαν μείνει εκτός τελικών, θα είναι στην ομάδα η Ηλιάνα Κοροσίδου και η Σταματία Σκαρβέλη -που θα κάνει 2 αγωνίσματα, όπως και ο Κυριάκος Ζώτος.

Η ομάδα:

Νέοι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου