Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

by

Article Preview


Με 9 άνδρες και 9 γυναίκες που κατάφεραν τα όρια και άλλες 3 βάσει κατάταξης επιδόσεων, θα λάβει μέρος η Ελλάδα στο 16ο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που θα διεξαχθεί στις 4-14 Αυγούστου στο Λονδίνο, εκεί όπου είχαν γίνει και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012 - στο London Stadium.
-> πρόγραμμα /infos

Ξεχωρίζει φυσικά η χρυσή Ολυμπιονίκης στο επι κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη, ενώ στο ίδιο αγώνισμα, αγώνα δρόμου κάνει ο Κώστας Φιλιππίδης για να είναι σε καλή κατάσταση στην 6η του συμμετοχή στη διοργάνωση - μαζί θα κάνει πρεμιέρα και ο έφηβος Εμμανουήλ Καραλής. Ένας ακόμα έφηβος, ο χρυσός προ ημερών στο Ευρωπαικό στο μήκος Μίλτος Τεντόγλου είναι στην ομάδα, όπως και ένας νέος, ο αργυρός στο Ευρωπαικό Γιάννης Κυριαζής.

Την πρόσκληση πήραν σε πρώτη φάση όπως αναμενόταν οι Πεσιρίδου, Γκούσιν, Αλεξούλη, που ήταν σε θέσεις που θα συμπλήρωναν τον αριθμό-στόχο.
Σε δεύτερη φάση ...
by

Article Preview


Οι ρίπτες και η Καραγιάννη ξεχώρισαν την Α' ημέρα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων στη Λάρισα, με τον Καραλή να έχει και παλι περιστατικό με σπασμένο κοντάρι.
-> Αποτελέσματα

Στο επι κοντώ ο Νίκος Νεραντζης πέρασε τα 5,20μ. και ο Εμμανουήλ Καραλής που είχε αφήσει το ύψος επιχειρούσε στα 5,25μ. Στη δεύτερή του προσπάθεια έζησε παρόμοια κατάσταση με το Γκροσσέτο (->εδώ), καθώς και πάλι έσπασε το κοντάρι του (->video).
Επανέλαβε την προσπάθεια χάνοντάς την, όμως κατάφερε να περάσει το ύψος- και το νέο σοκ- με την τρίτη.
Στα 5,30μ. ο Νεραντζης δεν τα κατάφερε, ενώ ο Καραλής -που ήταν πλέον νικητής- δεν μπόρεσε μετά να υπερβεί τα 5,45μ.

Στη σφαιροβολία ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου