Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

by

Article Preview


Ο 9ος αγώνας της σειράς Diamond League, τα "Muller Anniversary Games", έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής στο "London Stadium" όπου εγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και θα φιλοξενήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα τον επόμενο μήνα.
-> Αποτελέσματα

Στο επι κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη επανήλθε κάνοντας την 3η της νίκη σε ισάριθμους αγώνες της σειράς (από τους 5) που έχει λάβει μέρος.
Ξεκίνησε επιτυχημένα στα 4,65μ.- όπου Silva και Bradshaw απέτυχαν- ενώ πέρασε με τη δεύτερη τα 4,73μ. όπως και η Buechler από την Ελβετία και ήταν οι μόνες που συνέχισαν, αφού η Morris όπως και η Maijer από τη Σουηδία που κατετάγη 3η, δεν τα κατάφεραν.

Η Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4,81μ., με ...
by

Article Preview


Μετά και την ολοκλήρωση του πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων, ανακοινώθηκε η ομάδα που θα λάβει μέρος στο 24ο Ευρωπαικό πρωτάθλημα που θα γίνει στις 20-23 Ιουλίου στο Grosseto της Ιταλίας.
-> Πρόγραμμα / πληροφορίες

Από τους 35, οι 8 είναι από την κατηγορία Π/Κ που κατόπιν της απόσυρσης της ομαδας από το παγκόσμιο στο Ναιρόμπι για λόγους ασφαλείας, δικαιούνταν με τα όρια της ΕΑΑ.
Στην ομάδα είναι όλοι οι άθλητες που πέτυχαν τα σχετικά όρια σε αξιολογημένους αγώνες, με εξαίρεση τη Μποχωρη στο βάδην (όπου ήταν 4 και δικαιούνται 3 συμμετοχή) και τις Δόση, Βασιλείου στο ύψος και την Καρύδη στο μήκος που θα αγωνιστούν στο Gyor - με την ομάδα του EYOF να ανακοινώνεται και από την Ομοσπονδία (δείτε->εδώ).

Επιπρόσθετα θα υπάρχει και σκυταλοδρομία 4χ100μ. εφήβων που ...
by

Article Preview


Στις 12-16 Ιουλίου διεξάγεται στην Κένυα, στην πρωτεύουσά της το Ναιρόμπι, το 10ο και τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων, με πολλές μάλιστα χώρες να μην λαμβάνουν μέρος, μεταξύ τους και η Ελλάδα.
-> Πρόγραμμα / πληροφορίες

Η IAAF αποφάσισε σε συνέδριό της κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Rio, με τον Coe να τονίζει πως "Αποφασίσαμε ότι δεν είναι ο καλύτερος δρόμος για τους αθλητές σε αυτό το στάδιο της καριέρας τους" με τα στατιστικά να μην είναι ενθαρρυντικά για τη συνέχειά τους.

Η διοργάνωση ξεκίνησε το 1999 στο Bydgoszcz, για την Ελλάδα είχε κορυφαία στιγμή το χρυσό της Στεφανίδη το 2005 στο Marrakech, ενώ στην προηγούμενη διοργάνωση ο Καραλής ήταν 3ος.

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε τον Μάρτιο την απόσυρση της ομάδας, καθώς ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου