Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

by

Article Preview


Ολοκληρώθηκε και το τελευταίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της θερινής περιόδου (Νέων Αντρών-Νέων Γυναικών, Λάρισα)
-> Αποτελέσματα
και πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο Παγκόσμιο του Λονδίνου.

Για την πλειοψηφία των αθλητών, οι αγώνες αυτοί αποτέλεσαν την κατακλείδα και όχι την κορύφωση, παρά το γεγονός αυτό σημειώθηκαν αρκετές ατομικές επιδόσεις.
Ο Γ.Σ. Κηφισιάς και ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ (με 3 βαθμούς μόλις διαφορά από τον ΓΣ Κηφισιάς) αναδείχθηκαν πρωταθλητές σύλλογοι σε νέους και νέες αντίστοιχα.

Ο Γιάννης Κυριαζής έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει παγκοσμίου, πραγματοποιώντας μόνο τρεις βολές κατά τις οποίες βελτιώθηκε σταδιακά (1η 80,54μ., 2η 84,86μ., 3η 86,44μ.) και ήταν νικητής όπως και πέρυσι στο αγώνισμα του ακοντισμού νέων ανδρών.

Η σφυροβολία Νέων Γυναικών ήταν το αγώνισμα που ...








by

Article Preview


Το 14ο Ευρωπαικό Φεστιβάλ Νεότητας ολοκληρώθηκε στο Gyor της Ουγγαρίας το Σάββατο 29 Ιουλίου.
Για την Ελλάδα, που είχε 1 χρυσό με τον -σημαιοφόρο της- Απόστολο Παπαστάμο στα 400μ μικτή ατομική και χάλκινο με τον Σάββα Θώμογλου στα 200μ. πρόσθιο στην κολύμβηση, δεν ήρθε κάποιο μετάλλιο στο στίβο, με καλύτερη θέση την 4η, με την Παναγιώτα Δόση στο ύψος.

Η Κερκυραία αθλήτρια στον τελικό του Σαββάτου ξεκίνησε επιτυχώς στα 1,65μ., πέρασε με τη δεύτερη τα 1,69μ. και 1,73μ. και με την πρώτη τα 1,77μ. Δεν τα κατάφερε στα 1,80μ., ενω νικήτρια ήταν η Yaroslava Mahuchikh από την Ουκρανία, με 1,89μ.

"Ηταν πραγματαικά μια πολύ ωραία διοργάνωση, σίγουρα μπορούσα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου