Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

 
Μια από τις καλύτερες της παρουσίες σε μεγάλη διοργάνωση πραγματοποίησε η χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Γκροσέτο της Ιταλίας.
 

 

 


Με δύο αγώνες σε διάστημα δύο ημερών ολοκλήρωσε τη χρονιά ο Νίκος Σκαρβέλης.

 

 

 

Κάτι παραπάνω από επιτυχημένη ήταν η παρουσία της ομάδας 4Χ100 μ. εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Γκροσέτο.
 

 

 

 


Την επιτυχημένη παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκροσέτο ολοκλήρωσε σήμερα ο Θάνος Καλάκος. Ο  έφηβος αθλητής κατέλαβε την έβδομη θέση στον τελικό των 800 μ. με 1.50.01. 
 

 

 

 

Στην Καβάλα έγινε σήμερα το τελευταίο Γκραν Πρι της σεζόν με την επωνυμία Δαβιτζόγλεια. Η διοργάνωση, η οποία εντάχθηκε για πρώτη φορά φέτος στη σειρά αγώνων, έγινε με μεγάλη επιτυχία και δεν έλειψαν οι καλές επιδόσεις.
 

 

 

 

Ο Αντώνης Μέρλος ολοκλήρωσε τον αγώνα του στον τελικό του ύψους νωρίτερα από ότι θα ήθελε, αφού έμεινε στα 2,14 μ., επίδοση που του έδωσε την 10η θέση.

 

 

 

Την 10η θέση στον τελικό των 1.500 μ. κατέλαβε ο Γιώργος Μηλιαράς στην τρίτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20 στο Γκροσέτο.
 
 

 

 

 


Ιστορία έγραψε σήμερα ο Θάνος Καλάκος, αφού έγινε ο πρώτος έφηβος που προκρίνεται σε τελικό 800 μ. σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

 

 

 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αννα Κιάφα στον ημιτελικό των 400 μ. εμπ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Γκροσέτο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου