Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

by

Article Preview


Η Γ' ημέρα στο Ευρωπαικό Ε/Ν ξεκίνησε με το βάδην εφήβων όπου και πάλι έλαμψε η τιμωρημένη Ρωσία αλλά και με μια διπλή επιτυχία για την Κύπρο στη δισκοβολία
-> Αποτελέσματα

Στα 10.000μ. βάδην ο Γιώργος Τζατζιμάκης τερμάτισε στην 8η θέση με 45.30.16.
Οι Ρώσοι αθλητές ήταν οι κυρίαρχοι του αγωνίσματος αφού όπως και στις νεάνιδες, έτσι και στους εφήβους το χρυσό μετάλλιο κατέληξε στην ομάδα της ..."ΑΝΑ", που περιλαμβάνει όσους αγωνίζονται με ειδική άδεια υπό τη σημαία της ΕΑΑ.
Ο Sergey ...
by

Article Preview


Ο τελικός του μήκος είχε μάλλον το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς τη Β' ημέρα των αγώνων, με διπλή ελληνική συμμετοχή και τον Μίλτο Τεντόγλου να είναι βάσει επίδοσης το φαβορί - και να δικαιώνει τον τίτλο!
-> Αποτελέσματα

Ο Τεντόγλου που ξεκινούσε τις προσπάθειες (->video), είχε καλή αρχή, κάνοντας στο πρώτο του άλμα 8,07μ.(+2,4) μια επίδοση που πολύ δύσκολα θα μπορούσε να φτάσει κάποιος άλλος καθώς απείχε πάνω από 2εκ. από τα ατομικα ρεκόρ των καλυτερων.
Ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης επίσης άρχισε καλά, με 7,65μ,. βελτιώνοντας άλλο 1εκ. το φετινό του ρεκόρ που έκανε στον προκριματικό.

Στο δεύτερό του άλμα ...
by

Article Preview


Το τελευταίο meeting (11ο) της σειράς Diamond League πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα έγινε την Παρασκευή στο Μονακό.
-> αποτελέσματα

Ο Usain Bolt ήταν σίγουρα στο επίκεντρο του meeting "Herculis", στον 3ο και τελευταίο του αγώνα πριν το παγκόσμιο. Ίσως να μην έπεισε αλλά έδειξε κάποια δείγματα ...Bolt και από τη στιγμή που έχει θέσει τελικό στόχο το Λονδίνο μπορούμε να περιμένουμε πως θα είναι στην κατάσταση που θα χρειαστεί.

Στο Μονακό κέρδισε σε 9.95, με τον Isiah Young να μένει αρκετά κοντά του με 9.98. (->video)
Η ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου