Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Οι κορυφαίοι Εφηβοι και Νεάνιδες δίνουν ραντεβού στις Σέρρες


Οι κορυφαίοι αθλητές της κατηγορίας Εφήβων- Νεανίδων, δίνουν ραντεβού στις Σέρρες στο σημαντικότερο εγχώριο γεγονός της κατηγορίας τους. Για πολλούς από τους μετέχοντες η διοργάνωση των Σερρών είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες να εξασφαλίσουν τα όρια συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σουηδίας.
Ήδη επτά αθλητές και αθλήτριες έχουν σημειώσει επιδόσεις καλύτερες από τα όρια της ομοσπονδίας, ενώ αρκετοί είναι κοντά στο να κάνουν το ίδιο.
Ο Γιάννης Κυριαζής (ακοντισμός), ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης (βάδην), Κυριάκος Ζώτος (Σφαιροβολία/Δισκοβολία) η Κωνσταντίνα Ρωμαίου (μήκος/τριπλούν), η Αναστασία Μαρινάκου (1.500μ./3.000μ.), ο Δήμος Τσούγιας (110Μ.ΕΜΠ.) και η Ιωάννα Ζάκκα (ύψος), έχουν πετύχει το στόχο τους και στις Σέρρες θα επιδιώξουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, προκειμένου να παρουσιαστούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στη διοργάνωση της Εσκιλστούνα της Σουηδίας (16-19/7).

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος πέτυχε στα Τοφάλεια 15,35μ. στο τριπλούν, και υπολείπεται 20 εκατοστά από το όριο για τη Σουηδία. Στο μήκος ο Παναγιώτης Σταύρακας σημείωσε στο ΣχηματάρΙ 7,41 μ. (όριο 7,50 μ.). Πολύ κοντά στον ίδιο στόχο είναι ο Χρήστος Κοτίτσας με 1.50.60 στα 800 μ. και το όριο 1.50.50. Στα 400 μ. εμπ. ο Δημήτρης Λεβαντίνος θα προσπαθήσει να βρει το ρυθμό του και μαζί μια επίδοση καλύτερη από το 52.50, που θα του δώσει το εισιτήριο για το κορυφαίο γεγονός. Σε θέση να κυνηγήσει μια επίδοση καλύτερη από το 54,80 μ., είναι ο Ανδρέας Θανάσης στη δισκοβολία.
Με αξιώσεις θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση και αθλητές της κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων, στην τελευταία τους ευκαιρία να κλείσουν μια θέση για το Κάλι της Κολομβίας. Η ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα κάτι που σημαίνει πως σε αυτή θα προλάβουν να μπουν μόνο όσοι σημειώσουν όρια το Σαββατοκύριακο.
Εξάλλου οι αθλητές της κατηγορίας Εφήβων- Νεανίδων, που θα εξασφαλίσουν τα όρια για τη Σουηδία, αλλά και εκείνοι που θα έχουν τα όρια για το Παγκόσμιο Παίδων/Κορασίδων θα συμμετάσχουν σε προπονητικό καμπ, το οποίο θα γίνει στις Σέρρες για μία εβδομάδα (28/6-5/7).
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου