Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Εκτός παγκοσμίου η Πίρσον

sally-pearson


Η 29χρονη Αυστραλή χρυσή Ολυμπιονίκης, δε θα ταξιδέψει στο Πεκίνο για το παγκόσμιο καθώς θα προχωρήσει και σε άλλη εγχείρηση στον καρπό.
Η άσχημη πτώση που είχε η Σάλι Πίρσον στο ντάιαμοντ λιγκ της Ρώμης, προκάλεσε σοβαρή ζημιά στον καρπό της με αποτέλεσμα να χρειαστεί νέα εγχείρηση. «Είμαι πολύ απογοητευμένη που χάνω το παγκόσμιο, αλλά δεν έχω σταματήσει από το 2003 καθόλου. Πιστεύω ότι αυτή η αγωνιστική διακοπή θα μου κάνει καλό για να προετοιμαστώ καλύτερα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της επόμενης χρονιάς» δήλωσε η Αυστραλή εμποδίστρια των 100μ. που αποκάλυψε ότι η αντιμετώπιση του τραυματισμού της, ήταν μια πολύ άσχημη εμπειρία για την ίδια. «Δεν είχα σπάσει ποτέ κόκκαλο, δεν έκανα ποτέ ράμματα και φυσικά εγχείρηση. Τώρα που τα έκανα όλα μαζί και μάλιστα σε ξένη χώρα για μένα ήταν μια εμπειρία τραυματική» τόνισε η Πίρσον.
Ο αρχιπροπονητής της Αυστραλίας, Γκρεγκ Χίλιαρντ μίλησε για μεγάλη απώλεια, καθώς η Αυστραλία δε θα χάσει μόνο μια διεκδικήτρια του χρυσό μεταλλίου, αλλά χάνει και την αρχηγό της η οποία ήταν πραγματική ηγέτιδα για τους νεότερους και όχι μονο αθλητές.
sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου