Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ευτυχισμένος Έλληνας

DSC_0580
Απέκτησε την Ελληνική υπηκοότητα μόλις πριν λίγο διάστημα. Αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι προκειμένου να πάρει μέρος στους πρώτους του αγώνες με την ελληνική Εθνική ομάδα στίβου.
Ο αθλητής του ΓΣ Τρικάλων πλέον Νίκος Σκαρβέλης μίλησε στο Sportsfeedγια αυτή την εμπειρία του και μοιράστηκε μαζί μας την ανυπομονησία του για τους επόμενους αγώνες.
«Η εμπειρία μου στην Κρήτη με την Εθνική ομάδα ήταν πολύ ικανοποιητική. Η ομάδα και οι προπονητές ήταν πολύ φιλόξενοι και νομίζω ότι τόσο η αδελφή μου όσο και εγώ έχουμε κάνει πολλούς φίλους μέχρι στιγμής. Από αγωνιστικής πλευράς, χαίρομαι που μπόρεσα να συμβάλω στην προσπάθεια της Ελλάδας για να ανέβει στη σούπερ λιγκ και να ρίξω όσο μου ζητήθηκε από τον κόουτς Μιχελαράκη» τόνισε ο νεαρός αθλητής της σφαιροβολίας για να προσθέσει «τώρα θέλω να ρίξω ακόμα πιο μακριά στους επόμενους αγώνες και κυρίως στην Εσθονία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23. Συνολικά, ήταν μια φανταστική πρώτη εμπειρία με την Εθνική ομάδα και ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά ως μέλος της στο μέλλον».
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου