Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

17o GALA Φιλοθέης. Αποτελέσματα


Το 17ο GALA γυναικών ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία αφού σημειώθηκαν κορυφαίες επιδόσεις στο κόσμο από τις αθλήτριες που συμμετείχαν.

 

 

 

Κατερίνα Στεφανίδη: "Εχει αλλάξει η ψυχολογία μου"

Φωτογραφία Βασ Κουτρουμάνος
Ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους και με το χαμόγελο μόνιμο στο πρόσωπο της, ήταν η Κατερίνα Στεφανίδη με το τέλος του αγώνα της στο 17ο Gala Γυναικών, το οποίο διοργάνωσε ο ΑΟ Φιλοθέης στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης και ήταν ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών.

 

 

 

Η Στεφανίδη πέρασε τα 4,86 μ. και φλέρταρε τα 5,00 μ.


Φωτογραφία Βασ Κουτρουμάνος
Είχαν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που η Κατερίνα Στεφανίδη βρέθηκε απέναντι στον πήχη στο στάδιο της Φιλοθέης, προκειμένου να πάρει μέρος στο Γκαλά Γυναικών.

 

 

 

Γρήγορη κούρσα για την Πεσιρίδου στα 100 μ. εμπ.


Η Ελισάβετ Πεσιρίδου όχι μόνο παρουσιάστηκε σταθερή σε μεγάλες επιδόσεις και εντυπωσίασε με την εμφάνιση της στα 100 μ. εμπ. στο Gala Γυναικών στη Φιλοθέη, αλλά έδειξε  πως σε μια κούρσα με μεγαλύτερο συναγωνισμό, θα είναι σε θέση να τρέξει κοντά στο όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (13.00).

 

 

 

Μεγάλο άλμα για την Παπαχρήστου στο τριπλούν


Φωτογραφία Βασ Κουτρουμάνος
Η 17η στάση του Gala Γυναικών της Φιλοθέης ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και μια μεγάλη επίδοση από την Βούλα Παπαχρήστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου