Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Η Αλεξία στο σπίτι της

Με ένα πλατύ χαμόγελο μόνιμα στα χείλη της Αλεξία-Μαρία Πάππας επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το… σπίτι της και συνάντησε τον Γενικό Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, τον αντιπρόεδρος Γιάννη Σταματόπουλο και τον εθνικό προπονητή Δημήτρη Ευαγγελόπουλο.

 

 

 

"Καποδίστρεια 2016" στην Κέρκυρα 11/6

 Ο Κερκυραϊκός ΓΣ σε συνεργασία με την Τ.Ε ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας , την Περιφερειακή Ενότητα Κερκύρας, τον ΔΟΠΑΠ Κερκύρας και υπό την Αιγίδα του ΣΕΓΑΣ  θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες στίβου με την επωνυμία «Καποδίστρεια», τοΣάββατο 11 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας.

 

 

 

Αγώνες στίβου «Αλέκα Σιούλη». Συμμετοχές

Το Σάββατο 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθούν αγώνες στίβου στη μνήμη της πρωταθλήτριας, των δρόμων ταχύτητας Αλέκας Σιούλη η οποία έτρεχε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ.

 

 

 

«Ευάγγελος Δεπάστας» στο Σχηματάρι το Σάββατο. Συμμετοχές και νέο πρόγραμμα

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ερμής Σχηματαρίου σε συνεργασία με το Δήμο Τανάγρας (ΔΗ.Κ.Ε.Τ) και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Στερεάς-Ευβοίας προκηρύσσει Αγώνες Στίβου με την επωνυμία «Ευάγγελος Δεπάστας 2016» 

 

 

 

Όλα έτοιμα για το Γκραν Πρι στο Αργος Ορεστικό

Στο Άργος Ορεστικό είναι στραμμένα τα βλέμματα του κλασσικού αθλητισμού καθώς το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 ξεκινά το 11ο Grand Prix Στίβου με τη συμμετοχή 150 αθλητών από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία.

 

 

 

Όλοι οι ρίπτες πάνε Σιθώνεια. Συμμετοχές

Την ερχόμενη Κυριακή 12 Ιουνίου θα διεξαχθεί η 15η διεθνής συνάντηση ρίψεων  “Σιθώνεια” στο δημοτικό Γήπεδο Νικήτης Χαλκιδικής με ώρα έναρξης 16:00

 

 

 

 

Στη Γενεύη η σκυτάλη των γυναικών


Την ευκαιρία να κυνηγήσουν την επίδοση που θα τους δώσει μια θέση ανάμεσα στις 16 της Ευρώπης και παράλληλα τη συμμετοχή στη διοργάνωση του Άμστερνταμ, θα κυνηγήσουν το Σάββατο τα κορίτσια της 4Χ100 μ. των γυναικών
 

 

 

 

Στο  'Αλιτους κορυφαίοι Ελληνες βαδιστές


Στο μίτινγκ βάδην στο Αλιτους αγωνίζονται σήμερα (10/6) πέντε Ελληνες αθλητές και αθλήτριες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τους αγώνες που έπονται.
 

 

 

 

Ο Κυριαζής πήρε την δεύτερη θέση στο NCAA και κάνει βαλίτσες για Ελλάδα


Τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα θα πάρει την ερχόμενη εβδομάδα ο Γιάννης Κυριαζής έχοντας ολοκληρώσει έναν άκρως επιτυχημένο κύκλο αγώνων στις ΗΠΑ. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου