Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Φινάλε στο Πιτέστι με άλλα οχτώ μετάλλια από τους αθλητές και τις αθλήτριες μας

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών ολοκληρώθηκε σήμερα στο Πιτέστι της Ρουμανίας με την ελληνική ομάδα να κατακτά άλλα οχτώ μετάλλια, τα οποία πρόσθεσε στα εννέα της πρώτης ημέρας.

 

 

 

Πρωτάθλημα Π/Κ. Τρία νέα ρεκόρ στα Τρίκαλα. 2η ημέρα απόγευμα. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με δύο νέα πανελλήνια ρεκόρ κορασίδων στο έπταθλο και στη Σφαιροβολία έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος παίδων κορασίδων 2016 στα Τρίκαλα.
Η Ζαφειρία Συνολάκη (ΟΚΑ Αρκάδι) η οποία στο ξεκίνημα της πρώτης ημέρας κατέρριψε το ρεκόρ στα 100μ εμπόδια, τώρα στο κλείσιμο του αγωνίσματος πέτυχε άλλο ένα ρεκόρ, στο έπταθλο, συγκεντρώνοντας 5.199 βαθμούς.

 

 

 

Πρωτάθλημα Π/Κ στα Τρίκαλα.2η ημέρα πρωϊνά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Με νικητή τον Γιώργο Τζατζιμάκη (Ανατολή Νέας Ιωανίας) στα 10.000μ βάδην ξεκίνησε η δεύτερη μέρα του πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων.

 

 

 

Πρωτάθλημα Π/Κ. Σε δύο γκρουπ ο προκριματικός του μήκουςΚορασίδων


Λόγω της μεγάλης συμμετοχής στο αγώνισμα του προκριματικού στο μήκος κορασιδων το οποίο θα γίνει στις 08:30 η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος αποφάσισε να διεξαχθεί σε δύο γκρουπ 

 

 

 

 

Καλές εμφανίσεις στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Πιτέστι


Η Κατερίνα Δαλάκα συνέχισε το σερί των καλών εμφανίσεων αυτή τη φορά στο Πιτέστι της Ρουμανίας εκεί όπου έγινε σήμερα η πρώτη ημέρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος. 
 

 

 

 

Τρίκαλα πρωτάθλημα Π/Κ.Μεγάλες επιδόσεις και όρια από τους "μικρούς" 1η Ημερα απόγευμα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Με τους τελικούς των αγωνισμάτων που προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων και κορασιδων συνεχίζεται η 1η ημέρα των αγώνων. 

 

 

 

Τρίκαλα πρωτάθλημα Π/Κ. Πανελλήνιο ρεκόρ και όριο η Συνολάκη 1η ημέρα πρωί ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ στη κατηγορία κορασίδωνολοκληρώθηκε το πρωϊνό της πρώτης ημέρας του πρωταθλήματος της «μικρής» κατηγορίας που γίνεται σήμερα και αύριο στα Τρίκαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου