Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

by

Article Preview


Η σειρά Diamond League έφτασε στα μισά της, με τον 7ο αγώνα να γίνεται την Πέμπτη 9 ιουνίου στο Όσλο.

Στoν πολυαναμενόμενο συναγωνισμό της Daphne Schippers με την Elaine Thompson στα 200μ., η αθλήτρια της Ολλανδίας δεν έδωσε περιθώρια έχοντας παρει εξαρχής μεγάλη διαφοορά για να τερματίσει σε 21.93 και την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο -και ρεκόρ meeting. Η Τζαμαικανή έτρεξε σε 22.64 και η Βουλγάρα Lalova ήταν τρίτη με 22.78.

Στα 100μ. ανδρών ο Kim Collins -που πρόσφατα έκανε ατομικό στα 40 του με 9.93- είχε το προβάδισμα, όμως κοντά στα 80μ. υπέστη τραυματισμό.
Ο Καναδός Andre de Grasse ήταν ο νικητής με 10.07 μπροστά απο τρεις Αμερικανούς, με 2 εκατοστά διαφορά από τον Rodgers και τους Locke, Webb να ακολουθούν ενώ ο Γάλλος Lemaitre έκανε 10.20.

Στη σφαιροβολία, ...
by

Article Preview


Πέρα από την εντονη αγωνιστική δράση στην Ελλάδα, πολλές και σημαντικες είναι οι ελληνικές παρουσίες σε αγώνες του εξωτερικού, το Σάββατο 11 Ιουνίου.

Στη Γενεύη στο AtletiCAGeneve οι αγώνες ξεκινούν το μεσημέρι με σκυταλοδρομίες 4χ100μ. οπου (στις 12.50 ώρα Ελλάδος) θα αγωνιστεί και η ομάδα μας των γυναικών σε μια πρώτη προσπάθεια μιας καλής επίδοσης ώστε να βρεθεί στις 16 καλύτερες για το Ευρωπαικό του Άμστερνταμ. Η ελληνική ομάδα έχει επίδοση 43.80 από πέρυσι στο Ηράκλειο και θα μετρήσει ο μέσος όρος των 2 καλύτερων (2015&2016) και μια επίδοση κοντά στα 44" μάλλον θα επαρκεί. Ο συναγωνισμός αναμένεται καλός με παρούσα και την ισχυρή Ελβετική ομάδα.

Ενα μικρό διάστρεμα άφησε τη Μαρία Μπελιμπασάκη εκτός, ενώ η ομάδα θα συγκροτηθεί από ...

by

Article Preview


Ο 2ος αγώνας γκραν πρι γίνεται στο Άργος Ορεστικό το Σάββατο 11 Ιουνίου.
Αρκετοί πρωταθλητές μας αλλά και της Κύπρου, μια εβδομάδα πριν τα εθνικά πρωταθλήματα, θα λάβουν μέρος στον αγώνα -όπου οι επιδόσεις αναγνωρίζονται από τον ΣΕΓΑΣ για επιτεύξεις ορίων.

-> Πρόγραμμα & συμμετοχές

Στις συμμετοχές ξεχωρίζουν οι αθλητές στο μήκος - όπου συνηθίζονται εκεί μεγάλες επιδόσεις.
Στους άνδρες θα λάβουν μέρος ο έφηβος Μίλτος Τεντόγλου με το εντυπωσιακό 8,19μ. στην Καλαμάτα, ο Μιχάλης Μερτζανίδης που θέλει να μπει στην 3αδα για Άμστερνταμ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου