Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Στην τελική ευθεία για το πανελλήνιο

Σε ρυθμούς πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου βρίσκεται ο ελληνικός αθλητισμός, με τον βασιλιά των Ολυμπιακών Αγώνων να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτό το Σαββατοκύριακο.
Πηγή: sportsfeed.gr
Με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ βόρειας Πελοποννήσου να κάνει εξαιρετική δουλειά όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι και τη ΓΓΑ να έχει εκταμιεύσει το ποσό των 298.000 ευρώ που αναλογεί σε επιχορήγηση των ΕΑΚ, αλλά έγινε με αφορμή το πανελλήνιο πρωτάθλημα, όλο δείχνουν πως τα πάντα θα είναι έτοιμα για το διήμερο του στίβου.
Καθημερινά στο στάδιο, το βοηθητικό και το προπονητήριο στίβου στο γυμναστήριο Λαδόπουλου θυμίζουν εργοτάξιο με τις εργασίες να ολοκληρώνονται με γοργούς ρυθμούς.
Στο κλίμα των αγώνων θα μπούμε ακόμα περισσότερο αύριο, καθώς έχει οριστεί η συνέντευξη Τύπου παρουσία της Κατερίνας Στεφανίδη και του Λυκούργου Τσάκωνα, στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ.
Να σημειωθεί ότι, η είσοδος των φιλάθλων στους αγώνες είναι ελεύθερη και το πρόγραμμα των αγωνισμάτων του πρωταθλήματος θα εξελίσσεται από τις εννέα το πρωί ως στις 12 και από τις 18:05 μέχρι τις 22:00.
Στο προπονητήριο Λαδόπουλου θα γίνουν τα αγωνίσματα της σφυροβολίας με έναρξη του προκριματικού στις εννέα το πρωί και του τελικού στις 16:45 (Σάββατο των ανδρών και Κυριακή των γυναικών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου