Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

by

Article Preview


Μετά από 5 συνεχείς διοργανώσεις στο ΟΑΚΑ, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ επιστρέφει στις 18-19 Ιουνίου 2016 στην Πατρα και μετά το 2010 -ενώ εκεί είχε γίνει και το 1995.

Σχεδόν 800 αθλητές από 125 σωματεία έχουν δηλωθεί για να λάβουν μέρος, με το πρωτάθλημα (102ο ανδρών και 82ο γυναικών) να αναμένεται "καυτό" τόσο λόγω της παρουσίας των κορυφαίων πρωταθλητών μας και ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων, όσο και λόγω του καιρού καθώς προβλέπονται ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες.

-> Πρόγραμμα / συμμετοχές / όρια / νέα / χρήσιμα link (ανανεώνεται)

Το πρωί γίνονται προκριματικα -που δεν θα διεξαχθούν στα ακόλουθα αγωνίσματα: Ύψος ανδρών και ...
 
 
 
by

Article Preview


Ο 8ος αγώνας της σειράς Diamond League έγινε την Πέμπτη 16 Ιουνίου στη Στοκχόλμη, με τον βροχερό καιρό και το κρύο να μην επιτρέπουν καλές επιδόσεις.

Στο επικοντώ ο Κώστας Φιλιππίδης έμεινε στην 7η θέση περνώντας το αρχικό ύψος των 5,35μ, όμως απέτυχε στα 5,50μ. και τώρα πάει Πάτρα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα την Κυριακή. Ο Γάλλος Reanud Lavillenie ξεκίνησε με δυσκολίες στα 5,65μ. που πέρασε με την τρίτη προσπάθεια και μετά πέρασε με τη δεύτερη τα 5,73μ. όπου απέτυχε ο Καναδός Barber, ενώ δεν τα κατάφερε στα 5,80μ.

Στα 100μ. εμπόδια ...






by

Article Preview


Δεν είναι μόνο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και οι Παγκύπριοι Αγώνες που διεξάγονται το Σ/Κ, αλλά και το πρώτο κατά σειρά από τα μεγάλα εθνικά πρωταθλήματα, αυτό της Γερμανίας, καθώς και της Ολλανδίας που θα φιλοξενήσει το Ευρωπαικο πρωτάθλημα.

Στις 16-19/6 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Amsterdam, οι Ολλανδοι με το πρωτάθλημά τους κάνουν και ένα test event ενοψει του 23ου Πανευρωπαικού στις 6-10/7, με την Schippers πάντως να μην λαμβάνει μέρος τώρα.

Στη Γερμανία, στο Kassel, σε ένα στάδιο 18.500 θέσεων με ...

by

Article Preview


Σε μέτρια επίπεδα κυμάνθηκε το "Spitzen Leichtathletik" meeting στη Λουκέρνη την Τρίτη 14 Ιουνίου.
Στο επικοντώ γυναικών που ηταν και το αγώνισμα της ημέρας, η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεκίνησε επιτυχώς στα 4,40μ. όμως στη συνέχεια δεν πέρασε τα 4,50μ. κι έμεινε 4η.

Η Nicole Buechler, εντός ..έδρας, ήταν η νικήτρια στο αγώνισμα με 4,70μ. ενώ προσπάθησε και στα 4,81μ. Τα 4,50μ. πέρασε η νεάνιδα Murto από τη Φινλανδία -που στο κλειστό είχε κάνει παγκόσμιο ρεκόρ της κατηγορίας με 4,71μ.- καθώς και η Βραζιλιάνα Murer που ακόμα δεν έχει φτάσει φέτος σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Ήταν ένας προπονητικού χαρακτήρα αγώνας για την Κυριακοπούλου που ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου