Σάββατο 11 Ιουνίου 2016


by

Article Preview


Η ομάδα 4χ100μ. γυναικών έκανε αυτό που χρειαζόταν! Στο "AtleticaGeneve" στην Ελβετία, η ομάδα τερμάτισε σε 44"78 και σε συνδυασμό με το 43"80 που έκανε πέρυσι στο Ηράκλειο, στο Ευρωπαικό εθνικών ομάδων (με τις Γάτου,Φέρρα,Κοκλώνη,Μπελιμπασάκη) εχει εναν μέσο όρο των δύο καλύτερων επιδόσεων με 44"29 που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι αρκετό για τη 16αδα στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα στο Άμστερνταμ.

Η ελληνική ομάδα, υπό την προπονητική επίβλεψη της Ιωάννας Σιώμου, έτρεξε στον 8ο διάδρομο με τις Παναγιώτα Βενιέρη, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Μαρία Γάτου, Ραφαέλα Σπανουδάκη και ήταν 6η.

Νικήτρια ήταν ...


by

Article Preview


Στο Άργος Ορεστικό έγινε το Σάββατο 11/6 ο 2ος αγώνας γκραν πρι - τα οποία πλέον θα συνεχιστούν σε ένα μήνα - με
πολλές καλές Κυπριακές συμμετοχές , αν και υπήρχε ο αγώνας μικρών κρατών στη Μάλτα (->αποτελέσματα) και με τις αδερφές Βασιλείου να κλέβουν την παράσταση.

Οι δίδυμες πρωταθλήτριες της ΓΕ Ηρακλείου που προπονεί ο κος Άρης Βισκαδουράκης, βελτίωσαν κι άλλο τα ατομικά τους ρεκόρ, με την Ειρήνη να τερματίζει σε 52.86 και την Άννα σε 53.15.

Έτσι η Ειρήνη πλησίασε κι άλλο το όριο του ΣΕΓΑΣ των 52.70 για Άμστερνταμ, αν και έχοντας της ΕΑΑ, το οποίο έπιασε τώρα και η Άννα, και με την 4χ400μ. να φαίνεται πως θα είναι στην 16αδα, θα μπορούν -εφόσον θα συμμετέχει η σκυτάλη- να λάβουν μέρος και στο ατομικό. Η Άννα ...



by

Article Preview


Στο Σχηματάρι έγιναν το Σάββατο 11/6 οι αγώνες στη μνήμη του Ευ.Δεπάστα με αρκετές καλές συμμετοχές και επιδόσεις.

Προπονητικά αγωνίστηκε στα.. μέρη της η Αναστασία Μαρινάκου στο 1500αρι, ενώ στη δισκοβολία πήρε μέρος η Χρυσούλα Αναγνωστοπουλου που έριξε 56,58μ.

Η Κατερίνα Δαλάκα έδειξε και πάλι καλά στοιχεία στην ταχύτητα, τρέχοντας στα 100μ. αυτή τη φορά, σε 11.88 (-0,9) και ως προς επίδοση βρίσκεται φέτος στα ίδια επίπεδα με τις σπρίντερ της 4χ100 (εκτός βέβαια της Μπελιμπασάκη)
Αργότερα στα 400μ. εμπόδια έτρεξε σε 60.11 με τη συναθλήτριά της, Ελίνα Καραμπέτσου να είναι δίπλα της, στα 60.21.

Στα 100μ ανδρών ...



by

Article Preview


Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι Παγκύπριοι Αγώνες Ανδρών και Γυναικών που θα διεξαχθούν στις 18 και 19 Ιουνίου 2016 στο Εθνικό Στάδιο Στίβου /ΓΣΠ στη Λευκωσία με τη συμμετοχή των πρωτοκλασάτων αθλητών και αθλητριών από τους 6 Γυμναστικούς Συλλόγους μέλη της ΚΟΕΑΣ.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές δηλώσεις συμμετοχής, θεωρείται δεδομένη η παρουσία των αθλητών – τριών που εξασφάλισαν μέχρι σήμερα το Ολυμπιακό όριο, όπως:

– Οι Κυριάκος Ιωάννου και Δημήτρης Χονδροκούκης στο ύψος
...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου