Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Με το νέο νεφρό στον κλειστό

Ο Άρις Μέριτ ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις, ωστόσο ήδη δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού που θα γίνει τον Μάρτιο στο Πόρτλαντ.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Αμερικανός χρυσός Ολυμπιονίκης των 110μ. εμποδίων, εξέφρασε την επιθυμία του να ξεκινήσει τους αγώνες του (όταν θα του δώσουν το ΟΚ οι γιατροί) από τον κλειστό στίβο και τα 60μ. εμπόδια. «Την τελευταία φορά που έγινε παγκόσμιο κλειστού στίβου στις ΗΠΑ, ήταν το 1987 (Ινδιανάπολη) και τότε δεν ήμουν καν δύο ετών. Αν τελικά μου δώσουν το ΟΚ οι γιατροί και προλάβω να κάνω προετοιμασία να είστε σίγουροι ότι θα με δείτε στο Πόρτλαντ» δήλωσε ο Αμερικανός που αμέσως μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου, προχώρησε σε μεταμόσχευση νεφρού (δότρια η αδελφή του). «Θέλω πολύ να αγωνιστώ μπροστά στο αμερικανικό κοινό σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Ακόμα όμως και αν δεν τα καταφέρω, σίγουρα θα είμαι παρών στον ανοιχτό στίβο« τόνισε ο Μέριτ, ο οποίος θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

sportsfeed.gr

 

 

 

 

 

 

Η Βούλα Παπαχρήστου θέλει να είναι στο Πόρτλαντ και σκέφτεται με ανυπομονησία τη διοργάνωση του Άμστερνταμ


Μπορεί η χρονιά να είναι ολυμπιακή, οπότε το βάρος των αθλητών να πέφτει δικαιολογημένα στη διοργάνωση του Ρίο, όμως, αυτό δε σημαίνει πως οι υπόλοιπες διοργανώσεις του 2016 θα περάσουν απαρατήρητες από τους Ελληνες αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου