Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Οι καθαροί Ρώσοι στους Ολυμπιακούς

Στην αποκάλυψη πως Ρωσία και ΔΟΕ έχουν υπογράψει μνημόνιο για τη συμμετοχή των καθαρών αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ασχέτως με την ποινή αποκλεισμού, προχώρησε ο πρόεδρος της ρωσικής Ολυμπιακής επιτροπής, Αλεξάντερ Ζούκοφ.



«Συνεργαζόμαστε με την ΔΟΕ για να προστατέψουμε τους καθαρούς αθλητές. Τα δικαιώματα τους πρέπει να προστατευθούν και πρέπει να αγωνιστούν στο Ρίο.
Αυτός είναι ο στόχος μας και εκεί θα επικεντρωθούν όλες οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να εναρμονιστούμε με την WADA» δήλωσε ο Ζούκοφ που εξέφρασε και την άποψη του για το νέο πρόεδρο της ρωσικής ομοσπονδίας στίβου. «Πρέπει να είναι ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο. Ίσως και εκτός στίβου… ».
Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός αθλητισμού της Ρωσίας, Βιτάλι Μούτσκο πρότεινε για πρόεδρο τον υπεύθυνο γραφείου Τύπου του… υπουργείου του. Ο Αντρέι Μίτκοφ (περί αυτού ο λόγος) είναι ο Ρώσος δημοσιογράφος που το 2012 στους Ολυμπιακούς, ο ΔΟΕ του πήρε τη διαπίστευση και τον έστειλε σπίτι του καθώς είχε επιτέθηκε σε εγκυμονούσα εθελόντρια των Ολυμπιακών Αγώνων!
sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου