Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Με Γκάτζιο η Δαλάκα

Ξεκίνησε το Σεπτέμβριο από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρο της. Ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον Πλούταρχο Σαρασλανίδη και πλέον προετοιμάζεται υπό τις οδηγίες της Θοδοωρή Γκάτζιου.
Η Κατερίνα Δαλάκα μετά από μια δύσκολη και φορτισμένη αγωνιστική χρονιά σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση των σπουδών της στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο, επέλεξε να αλλάξει περιβάλλον και να μετακομίσει στην πρωτεύουσα.
Μετρώντας ήδη δυο μήνες στην Αθήνα η αθλήτρια του Ηρακλή κάνει άλλη μια μετακόμιση αυτή τη φορά πιο κοντινή και πλέον από το ΟΑΚΑ θα προπονείται στον Άγιο Κοσμά υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Γκάτζιου.
Η νέα αρχή της μπορεί να μην ήταν καθόλου ρόδινη ωστόσο η Δαλάκα δεν χάνει το πείσμα της και είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει. «Ήρθα με έναν στόχο και σε αυτόν θέλω να μείνω συγκεντρωμένη. Το κλειστό του Αγίου Κοσμά είναι πολύ καλό και χαίρομαι που θα προπονούμαι εδώ».
Τις τελευταίες μέρες δόθηκε λύση και στο θέμα της διαμονής της καθώς οι αρχικές αρνήσεις για παραχώρηση ξενώνα στην πρωταθλήτρια των 400μ με εμπόδια φαίνεται πως ξεπεράστηκαν και τις επόμενες μέρες θα μετακομίσει στον Άγιο Κοσμά.

Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου