Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ              Θεσ/νίκη  23/11/2015

ΣΤΙΒΟΥ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ                             Αρ. Πρωτ.:29

----------------------------------------   
            


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

___________________


Το Δ.Σ. του Σ.Π.Σ.Β.Ε. εκφράζει τις θερμές του Ευχαριστίες στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Γιαννιτσών, για το μνημόσυνο που τελέστηκε υπέρ των αποθανόντων προπονητών  Στίβου στις 22 Νοεμβρίου 2015.

Στους εισηγητές της Επιμορφωτικής Ημερίδας Στίβου κ.κ. Μιχελαράκη Δημήτριο, Παπανίκο Ευάγγελο και Πανουτσακόπουλο Βασίλειο, στην Διεύθυνση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών για την φιλοξενία στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, το Προεδρείο της Γ.Σ. (κ.κ. Χατζηβασιλείου Χρήστο, Βαρσάμη Νικόλαο).

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αντιπρόσωπο-Περιφερειακό Συντονιστή κ. Χατζηβασιλείου Χρήστο για την πολύτιμη, διαρκή και αποτελεσματική προσφορά του στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρώην Ομοσπονδιακοί Προπονητές κ.κ. Φαφούτης Ευστάθιος, Τσιφτσόγλου Στέργιος, Κουτσοφλίνης Ιωάννης, ο Τεχνικός Ανάπτυξης Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ. Χρυσοστομίδης Χρήστος και ο π. Δήμαρχος Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης κ. Βαρσάμης Νικόλαος.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά τους οι συνάδελφοι κ. Ζουμή Άννα και οι κ.κ. Δαρδανελιώτης Βασίλειος, Αποστολόπουλος Δημήτριος και  Χάλης Πέτρος.

Φυσικά εκφράζουμε τις ευχαριστίες και την εκτίμηση μας σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και θα θέλαμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι το Δ.Σ. θα συνεχίσει να καταβάλει συνεχείς και έντονες προσπάθειες , ώστε με υπευθυνότητα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και δεν είναι άλλοι  από την συνεχή αναβάθμιση  και ανάπτυξη του κλάδου  μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά



Με τιμή

Για το Δ.Σ.



    -Ο-                                                                                                                              -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                       Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




Π.ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ                                                                                                Κ.ΜΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου