Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

«Θέλουμε την Ισινμπάεβα στους αγώνες»

Κάθε τίτλος, ευρωπαϊκός, παγκόσμιος ή Ολυμπιακών Αγώνων είναι ιδιαίτερος και έχει τη δικιά του αξία. Όταν όμως τον κατακτάς κόντρα στους κορυφαίους τότε παίρνει άλλη αίγλη που του την δίνει η αξία των αντιπάλων-συναθλητών.

Τις τελευταίες μέρες ο παγκόσμιος κλασσικός αθλητισμός περιστρέφεται γύρω από το θέμα του αποκλεισμού της Ρωσίας από το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού κάτι που αναβάλει την μεγάλη επιστροφή που είχε προαναγγείλει μια από τις πλέον εμβληματικές φιγούρες του επι κοντώ αλλά και του παγκόσμιου αθλητισμού γενικότερα, η Γέλενα Ισινμπάεβα. Αυτό αυτόματα σημαίνει και μια αντίπαλο λιγότερη για τη Νικόλ Κυριακοπούλου στη μάχη της κατάκτησης ενός ακόμα παγκόσμιου τίτλου. «Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα εμφανιζόταν αγωνιστικά καθώς απέχει πολύ καιρό αλλά σίγουρα είναι απώλεια για το αγώνισμα η απουσία της. Πάντα πίστευα ότι η αξία των υπολοίπων συναθλητριών μου σε έναν αγώνα δίνει μεγαλύτερη αξία σε οποιαδήποτε επιτυχία έρχεται. Όλες νομίζω θέλουμε να την ξαναδούμε σε αγώνες» δήλωσε στοSportsfeed η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια του Πεκίνου.
Η Κυριακοπούλου συνεχίζει τις προπονήσεις της στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και βρίσκεται σε αναζήτηση αγώνων στο εξωτερικό ώστε να φορμαριστεί όσο καλύτερα γίνεται για τον πρώτο μεγάλο αγώνα-στόχο της χρονιάς στο Πόρτλαντ ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο βέβαια είναι ακόμα στον αέρα καθώς είναι άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθεί.

Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου