Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Tα όρια και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στις κορυφαίες διοργανώσεις του 2016



Τρεις σπουδαίες διοργανώσεις περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2016 με τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας να είναι αναμφίβολα το μεγάλο ραντεβού για όλους τους αθλητές.


 

 

 

Δύο διαγωνισμοί για τον Μαραθώνιο και τον ΗμιΜαραθώνιο


Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) προκηρύσσει σύµφωνα µε την από 14/21-10-2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου την διεξαγωγή δύο ανοικτών μειοδοτικών διαγωνισµών για την επισκευή - συντήρηση, εγκατάσταση και απεγκατάσταση αθλητικού εξοπλισμού καθώς και λοιπών υλικών για τις ανάγκες του Mαραθωνίου της Αθήνας των ετών 2016 - 2018. Κριτήριο κατακύρωσης θα είναι η χαμηλότερη τιμή. Ο προϋπολογισμός του έργου ορίζεται σε 45.000€ πλέον ΦΠΑ.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2015, ηµέρα Πέμπτη και ώρα 13.00’ στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ (Λ. Συγγρού 137, Ν. Σμύρνη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους εντός κλειστού φακέλου στο πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας μέχρι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 την ίδια ώρα.

Ο δεύτερος αφορά την παροχή μεταφορικών υπηρεσιών υλικών και εξοπλισμού του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας (εφεξής χάριν συντομίας «ΗΜΙΜ») και του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας (εφεξής χάριν συντομίας «ΑΜΑ») για τα έτη 2016 - 2018, µε κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιµή.

 

 

 

Η ομοσπονδία παρουσίαζει τον στρατηγικό σχεδιασμό της Ολυμπιακής χρονιάς στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (25/11)


Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν την Τετάρτη (25/11) στις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ (Συγγρού 137, 2ος όροφος), ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Παναγόπουλος, ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής και ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος.


 

 

 

Τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Π/Κ


Δύο διοργανώσεις για τις μικρότερες κατηγορίες περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2016.


 

 

 

Ευχές για γρήγηρη ανάρρωση και στήριξη στον Μιχάλη Παρμάκη




Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον πρωταθλητή του μαραθωνίου Μιχάλη Παρμάκη έστειλε η ομοσπονδία μέσω του γενικού γραμματέα Βασίλη Σεβαστή, o οποίος είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΜΕΑΣ Τρίτωνα, του σωματείου το οποίο ανήκει ο αθλητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου