Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Τιφλίδα 2016: Πολύ καλή εμφάνιση και πέμπτη θέση για τον Τζατζιμάκη

Την πρώτη διάκριση της καριέρας του πανηγύρισε ο Γιώργος Τζατζιμάκης στον απευθείας τελικό των 10.000 μ. βάδην στη Τιφλίδα.

 

 

 

Αναχωρεί η ομάδα για το Παγκόσμιο Ε/Ν. Αφιέρωμα

Το καλοκαίρι των επιτυχιών για τον ελληνικό στίβο δεν έχει τέλος. Ένα μακρύ καλοκαίρι που οι φίλοι του στίβου εύχονται να κορυφωθεί με τον καλύτερο τρόπο στο Ρίο ντι Τζανέιρο με επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών.

 

 

 

Νέα νίκη για Στεφανίδη με 4,81μ. στο Μονακό


Την τρίτη της νίκη στη σειρά αγώνων Diamond League πανηγύρισε σήμερα στο Μονακό η Κατερίνα Στεφανίδη και παράλληλα διεύρυνε ακόμη περισσότερο τη διαφορά της από την δεύτερη αθλήτρια στη συνολική βαθμολογία του αγωνίσματος.
 

 

 

 

Τιφλίδα 2016: Φοβερή εμφάνιση από Συνολάκη και νέο πανελλήνιο ρεκόρ


Μια ματιά στα startlist του επτάθλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων ήταν αρκετή για να αντιληφθεί κανείς το υψηλό επίπεδο του αγωνίσματος. 
 

 

 

 

 

 

Τιφλίδα 2016: Ο Οδυσσέας Μουζενίδης έγραψε ιστορία..."χρυσός" στη σφαιροβολία

Το πρώτο μετάλλιο της χώρας και μάλιστα χρυσό, στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων/Κορασίδων κατέκτησε σήμερα ο Οδυσσέας Μουζενίδης στην σφαιροβολία, στη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης στην Τιφλίδα.

 

 

 

Η ομάδα του Αμστερνταμ στον Σταύρο Κοντονή


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής τη Δευτέρα (18/7) στις 14.00 θα δεχτεί στο γραφείο του τους αθλητές και τις αθλήτριες που πρόσφατα επέστρεψαν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Άμστερνταμ με τη συγκομιδή δύο μεταλλίων, ενός χρυσού από την Κατερίνα Στεφανίδη και ενός χάλκινου από τη Βούλα Παπαχρήστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου