Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

by

Article Preview


Το διαμάντι παραμένει σε ελληνικά χέρια. Μετά την κατάκτηση πέρυσι από τη Νικόλ Κυριακοπούλου, η Κατερίνα Στεφανίδη εξασφάλισε την πρωτιά στη σειρά Diamond League καθώς έκανε την 4η νίκη της στον 6ο αγώνα όπου υπήρχε το επικοντώ γυναικών και απομένει μόνο ο τελικός στις 9/9 στις Βρυξέλλες.

Κερδίζοντας με 4,80μ. πήρε 10β. ακόμα και διεύρυνε τη διαφορά στους 20 βαθμούς από την Κουβανή Silva που ήταν δεύτερη με 4,72μ. και πλέον και μαθηματικά είναι η νικήτρια αφού υπερτερεί και στην περίπτωση ισοπαλίας (στον τελικό οι βαθμοί είναι διπλοί) λόγω περισσότερων νικών.

Η Στεφανίδη ...
by

Article Preview


Το πρωινό πρόγραμμα της Ε' ημέρας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ε/Ν περιελάμβανε και τελικούς, με την Κωνσταντίνα Ρωμαίου στο τριπλούν να φέρνει το 2ο αργυρό μετάλλιο για την ελληνική αποστολή στο Bydgoszcz - και το 10ο μετάλλιο συνολικά στην ιστορία της διοργάνωσης.
Ο Περικλής Ιακωβάκης έχει το μόνο χρυσό, από το 1998, ενώ 2 αθλήτριες που πρωταγωνιστούν τώρα, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Βούλα Παπαχρήστου είχαν παρει χάλκινο το 2008 στο ίδο Σταδιο (η Παπαχρήστου είχε κάνει 13,74μ., ενώ έχει και το πανελλήνιο ρεκορ με 13,86μ.)

Η Ρωμαίου ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα της με άλμα στα 13,55μ. (+0,7) βελτιώνοντας κατά 16εκ. το ατομικό της ρεκόρ. Με την Κινέζα Chen που ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου